Halak,Kos,Bika: így indul március utolsó hete az egyes csillagjegyek számára

HALAK

Könnyen lehet, hogy akár a karrier, akár pedig a magánélet terén úgy érzed, hogy stagnálsz, és sajnos ezen a héten sem lesz ebben változás. Azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy örökké tart, érdemes már most feltárnod magadban azokat az energiákat, amelyeket a jövőben mindennapi életkörülményeid javítására fordíthatsz.

Hirdetés

Ne hagyd, hogy az emberek kizökkentsenek, és amennyiben tudsz, maradj pozitív. Ne felejtsd el, hogy a pozitív, kiegyensúlyozott hozzáállás nemcsak annak esélyét növeli meg, hogy az egyes helyzeteket megfelelőképpen tudd kezelni, és megfelelő döntéseket hozz, de az egészséged számára is hosszútávon előnyös.

KOS

Az utóbbi időben nem volt túlzottan jó kedved, amelynek sajnos meg is voltak az okai. Ugyanakkor tudatosan érdemes foglalkoznod azzal, hogy stabilizálni tudd a hangulatod, és megőrizd a lélekjelenléted. Érdemes olyasmivel foglalkoznod, ami igazán fontos, és ami egyben energiával is feltölt: ha elintézed a fontos ügyeket, azzal mind testileg, mind lelkileg, mint pedig stratégiai szempontból előre jutsz.

Hirdetés

Ne emészd magad, azzal semmit sem érsz el. Könnyen lehet, hogy olyan ember bújik meg a barátaid, közeli ismerőseid között, akiben nem bízhatsz, aki már a múltban többször elárult téged. Ezen a héten ki fog derülni, ha van ilyen személy, és hogy ki az.

Sokkal jobb, ha ilyen módon tiszta vizet öntesz a pohárba. Ha valami nem működik közted és azok között az emberek között, akik a mindennapokban körülvesznek, érdemes kompromisszumokkal, és őszinte, asszertív kommunikációval tisztázni a problémát.

Hirdetés

BIKA

Könnyen úgy érezheted, hogy semmire sem jut időd, egyszerűen elborítanak a teendők, amelyek ráadásul sokkal kevesebbnek tűnnek, mint amennyi idődet ténylegesen elveszik. Nem szabad azonban hagynod, hogy így legyen: mert az egészséged is rámehet.

Érdemes leülnöd, és határozottan, ellentmondást nem tűrően priorizálni a feladatokat, illetve eldöntened, hogy mi a teendő.

Amennyiben más emberekkel konfliktusaid vannak, ne engedd, hogy a rossz érzések elborítsanak, törekedj arra, hogy minél előbb tisztázd velük a problémát, könnyen lehet, hogy félreértésen alapult.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

A többi csillagjegyre vonatkozó horoszkóp az alábbiakra kattintva érhető el:

HALAK, KOS, BIKA

IKREK, RÁK, OROSZLÁN

SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ

Hirdetés

NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ

Hirdetés