Halak,Mérleg,Bak, Vízöntő,Nyilas, Skorpió! Így köszönt ránk 2020 nyarának első hétvégéje:

MÉRLEG

Intenzív érzelmek hálójába kerülhetsz ezen a hétvégén, sokkal erősebben élsz meg mindent, amin a kiegyensúlyozott, nyugodt természetedhez szokott hozzátartozóid erősen meglepődhetnek! A hétvégén ne hozz jelentős döntéseket, annál megfelelőbb azonban a felhőtlen kikapcsolódásra: jó beszélgetések, kedves emberek, szeretet és sok mosoly vád rád!

Hirdetés

SKORPIÓ

A hétvégén megismerhetsz valakit, aki bár teljesen különbözik tőled, mégis rendkívül erősen inspirál, és motivál majd téged. Kreatív energiád csúcsra jár, ne halogasd azokat a döntéseket, amelyekhez ilyen jellegű, intuitív megközelítésre van szükséged! Az önkifejezés mind szavakkal, mint pedig művészi értelemben erősséged lesz ebben az időszakban!

NYILAS

A hétvégét a szórakozás és a pihenés, aktív, illetve kevésbé aktív tevékenységek váltakozása fogja meghatározni, azonban ügyelj arra, hogy ezek között a megfelelő egyensúlyt találd meg! Egy váratlan rokonlátogatás “zavarhatja meg” a vasárnapot, azonban ennek kicsengése pozitív lesz: bár bejelentés nélkül érkeznek, mindig szívesen látott vendégek, és remekül töltitek együtt ezt a hétvégi délutánt!

Hirdetés

BAK

Nem gyakori eset, de önbizalmad egy rövidebb időszakra megrendülhet. Nem kell azonban aggódnod, ez csupán figyelmeztetés, ami segít majd abban, hogy rá tudj jönni olyasmire, amely hosszú távú céljaid szempontjából nagy jelentőséggel bír. Ráadásul önismereted is sokat fejlődhet. A hétvégén közeli rokonoknak segítesz majd, rendkívül jó hangulatban telik az idő, nagyon tartalmas beszélgetést folytattok.

VÍZÖNTŐ

Kreatív energiáid szinte szétfeszítenek: minél több emberrel találkozol a hétvégén, annál több inspirációt jelentenek majd a számodra. Könnyűnek, légiesnek és nagyon boldognak érezheted majd magadat! A legjobban teszed azonban, ha a kényes témákat kerülöd, mert hajlamos vagy most egy kicsit túlzottan nagyvonalúan tekinteni rájuk, amely másokból erős ellenérzést válthat ki!

Hirdetés

HALAK

Lehet, hogy az emberek most hangosabbak, szórakoznak és buliznak, te azonban továbbra is úgy érzed, hogy az egyedüllét az, amely a leginkább megfelel a hangulatodnak. Ha így érzed, egészen biztosan igazad van, és ez lesz a legmegfelelőbb, hogy újratöltheted magad. Elgondolkozol azon, hogyan alakíthatnád az otthonodat, hogy új energiát csempéssz az életedben, és kicsinosíthasd azt, mindenki örömére!

Amennyiben a személyes csillagjegyed nem szerepel a fenti leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintással tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikk asztrológiai előrejelzést képez, az abban leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Hirdetés