Három évtized telt el: így néznek ki az egykori szépfiúk, a Modern Talking együttes tagjai

Azok az emberek, akik valaha is híressé váltak, és emberek széles tömegek rajongtak értük, soha sem veszítik el teljesen a köz érdeklődését. Teljen el akármennyi idő, a rajongók még mindig kíváncsiak arra, hogy mi van a kedvenceikkel, találgatják, hogy hogyan élhetnek, és hogyan nézhetnek ki napjainkban. Bevalljuk, hogy igazán nagyon érdekes utánanézni ezeknek az információknak, mivel olyan, mintha valami fordított időkapszulát bontanánk fel..

Hirdetés

Az 1980-as évek egyik legsikeresebb együttese volt a Modern Talking, amelynek tagjait, Thomas Anderst és Dieter Bohlent akkoriban igazi férfiideálként tartották számon. Az együttes rengeteg slágert könyvelhetett el, és lányok, nők százezrei voltak oda értük azokban az időkben! Az együttes igazi jelenség volt, amelynek tagjai ráadásul külön-külön is szép sikereket arattak. Anders szólóénekesként, Bohlen pedig más népszerű előadók és formációk zeneszerzőjeként.

Azóta azonban rengeteg víz lefolyt a Dunán, és több mint három évtized telt el: természetesen a két egykori szupersztár is változott, már nem „tejfölös szájú” szépfiúk többé.

Hirdetés

Aki már élt akkoriban, az emlékezhet: Thomas Anderst és Dieter Bohlen hosszú haja és  jellegzetes arcéle is szinte már ikonnak számított abban a korban. Ebből az egyik változott, a másik viszont „örök”… Az együttes tagjai még mindig nagyon jóképűek, egészen biztos, hogy a hölgyek még mindig igencsak rajonganak értük. Bár már nem hordanak hosszú hajat, frizurájuk több is, mint konszolidált, a valaha volt rózsaszín overallok helyét pedig az érett úriemberekre jellemző zakó és más komolyabb ruhadarabok váltották fel!

Ennek ellenére azonban a mosolyuk szinte változatlan maradt, és a szemükben is ott bujkál az a huncutság és sárm, amely mindig is jellemezte őket! Az alábbi, rendkívül érdekes videóban számos képet láthatunk a két sztárról, összehasonlításul, hogy hogy néztek ki 30 éve, és hogy festenek most! Örülünk, hogy végignéztük. Nézd meg Te is velünk:

Hirdetés

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy te is szereted a zenéjüket, és érdekesnek találod az átalakulás!

Hirdetés