Hatvanhat évesen hozta világra gyermekét, ezzel ő lett a legidősebb anya a világon. Íme ilyen gyönyörű a lánya 19 évesen

Adriana Iliescu, a román irodalomprofesszor, 2005-ben írta be nevét a történelembe, amikor 66 évesen világra hozta lányát, Elizát. Ezzel a rendkívüli tettével Adriana a világ legidősebb édesanyjaként vált ismertté, és története azóta is inspirálja az embereket szerte a világon.

Hirdetés

Adriana Iliescu élete mindig is tele volt szenvedéllyel és elkötelezettséggel. Mint az irodalom szerelmese, hosszú éveken át tanított és kutatott, de az anyaság iránti vágy sosem hunyt ki benne. Amikor az orvostudomány fejlődése lehetővé tette, hogy idősebb korban is gyermeket vállalhasson, Adriana úgy döntött, hogy él ezzel a lehetőséggel. Hosszú és kihívásokkal teli út után, 2005. január 16-án, 66 évesen adott életet lányának, Elizának.

Eliza, aki ma már 19 éves, gyönyörű és tehetséges fiatal nővé érett. Édesanyjával szoros kapcsolatban áll, és sokat tanult tőle az életről, irodalomról és kitartásról. Eliza története is különleges, hiszen az ő élete is az anyaság és a tudomány csodájának szimbóluma.

Hirdetés

Adriana és Eliza életük során számos nehézséggel néztek szembe, de kitartásuk és szeretetük minden akadályt legyőzött. Adriana, aki már 85 éves, továbbra is aktívan részt vesz lánya életében és támogatja őt mindenben.

A gyönyörá 19 éves lány egyszerre két egyetemen tanul, tanulmányi eredményei kiválóak. Ez a fénykép egy könyvbemutatón készült a 19 éves Elizáról.

Hirdetés

Fotó: Șezătoare culturală/Facebook

Ez a történet nemcsak az anyaság csodájáról szól, hanem a kitartásról és az élet iránti szenvedélyről is. Adriana Iliescu és lánya, Eliza, példát mutatnak arra, hogy soha nem késő megvalósítani álmainkat és hogy a szeretet minden korlátot áthidal.

Hirdetés

Hirdetés