Kos,Ikrek,Oroszlán,Bika,Szűz,Rák: ez vár ránk a hét második felében (horoszkóp 2020 augusztus első hetének második felére)

KOS

Ezekben a napokban a szokottnál is könnyebben megy majd keresztül vinni az akaratodat, ennek ellenére nem árt figyelned arra, hogy eközben ne bánts meg másokat, mert ez később fog visszaütni. Energiával tölt fel a visszatérő nyár, és bár sokan vannak olyanok, akik a hőség miatt csak tikkadoznak, te egyre energikusabb és vidámabb kedvedben vagy! A hétvége remek kikapcsolódással kecsegtet..

Hirdetés

BIKA

Ezekben a napokban most egy kicsit úgy érzed, nem nyomasztanak a problémák, harmóniába kerültél valami nagyobb dologgal. Ennek ellenére érdemes újraértékelni az anyagi helyzetedet, nehogy túl költekezz! A hétvégére komolyan elfáradhatsz, és érdemes magadat minél előbb kipihenned, mert amennyiben nem teszed, könnyen dühbe gurulhatsz, és így felesleges feszültségeket gerjeszthetsz a családban!

IKREK

Sajnos nem lehetetlen, hogy az elmúlt hetekben túlzottan sok pénzt adtál ki, ami arra is utalhat, hogy belső lelki problémákat próbáltál ezzel ellensúlyozni. Azonban amennyiben őszinte vagy magaddal, kizárhatod a további túlköltekezést. Ez a néhány nap most nem a legpozitívabb, azonban ha túljutsz ezen a pár zaklatott napon, egy sokkal kiegyensúlyozottabb időszak köszönt majd be! A pénteki napon egy olyan ember toppan az életedbe, aki fenekestül felfordít mindent…

Hirdetés

RÁK

Az utóbbi napokban nagyon sokat gondolsz egy bizonyos személyre: érdemes elmondanod ennek a különleges embernek, hogy mit érzel iránta, és hogy nagyon fontos a számodra! Érdemes magad érzelmi téren egy kicsit kevésbé kontrollálnod, mert bár mindent megteszel másokért, sok esetben éppen azért nem értékelik kellőképpen, mert az érzelmeidet csak ezen az egy csatornán fejezed ki, pedig sokan szavakba öntve sokkal jobban megértenék…

OROSZLÁN

Az elmúlt időszakban folyamatosan nőtt az energia szinted, és ez most sem lassul le: ez a néhány nap nem tartogat neked jelentős változásokat, mindent folytass ugyanúgy, ahogy az elmúlt hetekben elkezdted! Semmi látványos nem fog történni, de ha csendben és rendíthetetlenül munkálkodsz, nagy sikereknek ágyazol meg, amelyek heteken, vagy pár hónapon belül elkerülhetetlenül bekövetkeznek!

Hirdetés

SZŰZ

Most nagyon jók az Energiák ahhoz, hogy belevágj valami olyasmibe, amit már régen tervezgetsz! Kezded élvezni a pörgést, és azt, hogy már nemcsak precízen, és pontosan végzed el a feladataidat, de a dolgok úgy alakulnak, ahogy elképzelted: “teher alatt nő a pálma”- szól a mondás. Ez pedig rád fokozottan igaz! Nagy teher alatt másoknál ezerszer jobban teljesítesz!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Csodás hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés