Skorpió,Bak,Halak,Mérleg,Nyilas,Vízöntő: ezt tartogatják a csillagok a hét második felére (horoszkóp 2020 augusztus első hetének második felére)

MÉRLEG

Ne mérgeld fel magad másokon, bármennyire tutyimutyik és szerencsétlenek is legyenek olyan helyzetekben, amelyekben te is érintett vagy. Ha egy kicsit lelassítasz, és próbálod pozitívan szemlélni a dolgokat magad körül, az jelentősen megdobja a hangulatodat, és ezáltal a teljesítményed is pozitív irányba változik! Éppen ezért a hétvégére a hangulatodat ki tudod egyensúlyozni, kisugárzásod rendkívül pozitív lesz, családtagjaid pedig a szokottnál is inkább keresik majd a társaságodat!

Hirdetés

SKORPIÓ

Sok esetben talán könnyebb felkelteni a gyanakvásodat, mint a legtöbb más csillagjegyét. Sajnos ezekben a napokban is gyanakvó hangulatban leszel, úgy fogod érezni, hogy mások összefogtak ellened… Azonban ne feledd, hogy ez csupán egy belső érzés, korántsem biztos, hogy bármi alapja van! A hétvégén lesz némi időd visszatekinteni, és átgondolni, hogy mit csináltál jól, és mit csinálhatnál még jobban, mint ahogy az elmúlt időszakban történt.

NYILAS

Kemény munkával, de energikusan, és jókedvűen telnek a munkahét még hátralévő napjai! Az energia átgyűrűzik a hétvégére, és megkapod a jutalmadat a kemény, jól végzett munkáért! Amennyiben gyorsan pénzhez jutsz, mindenképpen becsüld meg, mert végső soron semmi sem véletlen, ez a megérdemelt jutalmad azért, mert sosem adod fel!

Hirdetés

BAK

Ezekben a napokban ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy elégtételt vegyél valakin, aki tisztességtelenül viselkedett veled. Azonban ez egyben remek lehetőség arra, hogy az egész környezeted számára demonstrálhasd, hogy erkölcsileg felette állsz, és meg tudod mutatni, hogy bár észrevetted és nem nézed jó szemmel, amit tett, de nem állsz rajta bosszút!

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatodban akár minőségi változást is hozhat ez a néhány nap, és nagyon valószínű, hogy a jó irányba! Ebben annak is szerepe van, hogy egyfajta intuitív sugallatra belátod és átgondolod, hogy bár kellemes és nagyon szeretni való ember vagy, néha indokolatlanul vad reakciókat adsz tét nélküli, vagy jelentéktelen helyzetekben. Márpedig ezek elmérgesíthetik a kapcsolataidat.

Hirdetés

HALAK

Nem mindig könnyű számodra, hogy szavakba öntsd, amit érzel, azonban nem is feltétlenül szükséges: biztosan tudod, hogy mindenkinek más és más a szeretetnyelve! Ha te tudod a számodra fontos emberekét, könnyedén éreztetheted velük, hogy mennyit jelentenek neked! Érdemes egy kicsit türelmesebbnek lenned a kollégáiddal, nem biztos hogy annyira nagy tehetségek, mint te, azonban ennek ellenére ők is igyekeznek, és jó szándékúak!

Ha a csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért természetesen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés