Rák – oroszlán – szűz ! Előre szólunk, nem lesz sétagalopp! Sze­ren­cse­ho­rosz­kóp 2023 márciusára!

RÁK

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a Rák ebben az időszakban tavaszi fáradtságtól és motiváció hiánytól szenved majd. Kicsit rezignáltnak és lassúnak érezheti magát. Szerencsére az emberek nem felejtik el, hogy egész évben jó hozzájuk, és támogatja őket, ezért ha az időszakos fáradtsága miatt esetleg bármivel elmaradna, önként fogják felajánlani, hogy szívesen kisegítik Önt. Ne habozzon elfogadni, sokat tett mások szeretetéért!

Ez a viszonylagos lassulás akár a jó irányban is elsülhet, több családi programot, és több meghitt, boldog órát jelenthet szerettei körében. Imádják, hogy Ön mindig gondoskodik róluk, és mindig számíthatnak Önre!

Hirdetés

OROSZLÁN

Az Oroszlánra jellemző, hogy kiváló és praktikus döntéseket hoz, melyekhez sokszor nincs is szüksége túl hosszú időre, mivel az intuíciója segítségével könnyedén boldogul. Azok az Oroszlánok azonban, akik érzik magukon a tavaszi fáradtság tüneteit, ebben az időszakban legyenek óvatosak, mert ez a lassulás kihathat a döntéshozó képességükre is.

A magánéletében is könnyen adódhatnak félreértések, amelyekből, ha nem vigyáz, akár komoly veszekedések, eltávolodás is következhet.

Hirdetés

Az időszak végére azonban Ön visszanyeri az energiáit, és újult erővel könnyedén rendbe tudja majd tenni mindzat, ami esetleg ideiglenesen félresiklott.

Hirdetés

SZŰZ

A Szűz jegy szülöttei 2023 tavaszán komoly szárnyalásra számíthatnak. Energiájuk jelentősen megnő, de anélkül, hogy szétszórttá válnának.Továbbra is precíz, koncentrált marad a figyelme, de sokkal nagyobb energiák állnak majd Ön mögött. Ez a munkájában sok új lehetőséget nyithat meg, a magánéletében azonban akár félreértések forrása is lehet.

A hozzátartozói számára ugyanis elsőre szokatlan lehet ez a nagy energiatöbblet, és az is, hogy kettőzött erővel veti bele magát a munkájába. Érdemes a sok energia egy részét a szeretteivel közös sporttevékenységekre fordítania, egyre jobb az idő, rengetegféle tevékenység közül válogathatnak!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Hirdetés

Gyönyörű tavaszt kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés