Horoszkóp: ezeknél a csillagjegyeknél nincs kapzsibb, mindenedet elprédálják, ha nem vagy elég óvatos

Nem minden csillagjegy tud jól bánni a pénzzel, egyesek azonban rosszabbak a deákné vásznánál…

A Rák önzetlenül használ ki

A Ráknak meg sem fordul a fejében, hogy másnak terhet jelentene. Úgy éli meg, hogy ő rengeteget segít másoknak, és neki is jár a viszonzás. A probléma csak ott van, hogy sok esetben a segítség kéretlen, és egyes Rákok a viszonzást pedig anyagi alapon várják el, akkor is, hogyha a másiknak nincs elég. Ráadásul közben eszébe sem jut, hogy kihasználja a másikat, és sokszor előfordul, hogy belekényelmesedik a helyzetbe, ami pedig egyik félnek sem jó…

Hirdetés!

A Vízöntő imádja, ha kaphat

A Vízöntő nem szeret másoktól függeni, szereti a szabadságot, a magánytól mégis fél. Szívesen elfogadja, ha bármit felajánlanak neki, mert ezt a szeretet megnyilvánulásának érzékeli, és nem ismer mértéket, így ha a másik fél túlzottan sokat ad, ő túlzottan sokat fogad el. Ráadásul egy idő után annyira természetesnek érzi, hogy meg sem köszöni. Általában itt szokott leesni a másiknak, hogy feneketlen kútba dobálja az adományait.

Hirdetés!

Hirdetés!

Az Oroszlán mindig burkoltan kér

Az Oroszlán egyike a leginkább drámázásra hajlamos csillagjegyeknek. Ő sosem kért közvetlenül pénzt, de a figyelem rendkívül fontos számára: a hétköznapi helyzetekben is folyamatosan drámázik és panaszkodik, amíg a másik úgy nem érzi, muszáj segítenie rajta.

Így tehát az őt körülvevő emberek maguktól ajánlják fel, hogy segítenek neki, ami az esetek többségében teljesen elherdált erőforrást jelent: az Oroszlán  ugyanis a jég hátán is megél, valójában a figyelem kell neki, nem is a segítség!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!