Igen egyedi technikával gyógyult ki az asztmából a 78 éves nagymama

Maxine Bradley már 50 éve szenved krónikus asztmában. Most pedig nem kevesebbet állít, mint hogy az orvosa egy olyan megoldást javasolta számára, amely kigyógyította ebből a rendkívül kellemetlen, és sok esetben veszélyes betegségből.

Hirdetés

Az orvos által javasolt technika pedig rendkívül egyedi: a doktor azt ajánlotta a hölgynek, hogy tanuljon meg klarinétozni. A hölgy elmondása szerint a 27 éves kora óta folyamatosan jelentkező, ziháló, asztmatikus lélegzését jelentős mértékben enyhítette a hangszeren való játék.

Férje természetesen együtt örül feleségével a fantasztikus sikernek, azonban klarinétjátékában nem gyönyörködik hasonló örömmel: elmondta, hogy amikor neje klarinétozni kezd, ő vattát dug a fülébe.

Hirdetés

Hirdetés

BLACKPOOL GAZ

A nő elmondása szerint a klarinét játék jelentősen megerősítette a tüdejét. A hangszert a 77. születésnapjára kapta elmúlt év februárjában, és ezt követően egy teljes éven át vett leckéket a Blackpooli Zeneakadémián.

Neked mi a véleményed? 

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés