Így irányíthatjuk tudatosan az álmainkat: minden álom erős üzenettel bír, és lehetővé teszi, hogy hassunk a sorsunkra:

Azt szinte mindenki tudja, hogy az álmunkban látott dolgok megfejthetők, és olyan üzeneteket hordoznak, amelyeknek nagy jelentőségük lehet az életünkben.

Hirdetés

Arról azonban már csak sokkal kevesebb embernek van fogalma, hogy tudatosan is lehetséges irányítani az álmainkat, és álmainkban akár az angyalok, akár az univerzum, akár pedig tudattalanunk választ ad életünk nagy kérdéseire, amennyiben jól tesszük fel azokat.

A tudatos álmodás egy olyan képesség, amit gyakorolni kell, egyrészt, hogy emlékezünk ezekre a számokra, másrészt pedig, hogy valóban arról álmodjunk, amiről szeretnénk.

Hirdetés

Bármilyen nagy kérdés merül fel az életünkben, válaszút elé kerülünk, vagy egyszerűen csak szeretnék válaszokat kapni olyan érzelmi kérdésekre, amelyekre más emberek nem válaszolnak nekünk, az álmaink segíthetnek, tudattalanunkhoz bármikor fordulhatunk.

Hirdetés

A tudatos álmodás nem bonyolult, viszont ahhoz, hogy jól működjön, eltökélt gyakorlásra van szükség. Első lépésben feküdjünk le az ágyunkban, és várjuk meg, míg sikerül minden stresszet okozó tényezők elengednünk, és teljesen ellazulnunk. Ha ez megvan, beleképzeljük magunkat abba helyzetbe, amelyekkel kapcsolatban kérdéseink vannak.

Idézzük fel minél alaposabban ezeket az emlékeket, vagy ezeket a helyzeteket, úgy, hogy érzékletesen lássuk magunk előtt. Ezután hagyjuk magunkat elaludni. Ha már elég jók vagyunk ebben, akkor álmunkban (amely egy bölcsebb, az univerzumhoz közvetlenül kapcsolódó állapot), tudatalattink megsúgja nekünk a helyzetek folytatását, és kérdéseinkre a választ.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés