Ikrek,Rák,Oroszlán: ezt tartogatja március utolsó hete a csillagjegyeknek

IKREK

Ha el tudsz végezni olyan dolgokat a mai napon, amelyeket szíved szerint halogatnál, most ne tedd! Sokkal jobban fogod érezni magad, ha a fontos dolgokat letudod, és ily módon sokkal jobban fogod érezni magad: a jól elvégzett munka öröme feltölt téged elégedettséggel és életerővel.

Hirdetés

Az esti órákban tölts minél több minőségi időt a szeretteiddel: egészen biztosan élveznétek egy közös társasjátékozást, vagy nézzetek meg együtt egy jó, tartalmas filmet.

Át kell gondolnod, hogy a már fennálló problémákat esetleg újszerű módon oldod meg és könnyen lehet, hogy a csillagok állásából következően most olyan intuitív, kreatív ötleteid támadnak, amelyekkel könnyedén áthidalhatod a problémákat. Ez komoly áttörést jelenthet!

Hirdetés

RÁK

Közel sem biztos, hogy ugyanúgy látod a jövőt, mint azok az emberek, akik közel állnak hozzád. Nem szabad azonban, hogy a félreértések határozzák meg köztetek a viszonyt, és összezördülésekhez vezessenek: ez az az idő, amikor össze kell tartani!

Ne feledkezz meg senkiről sem, aki fontos a számodra, és aki közel áll hozzád! Amennyiben ezeknek az embereknek segítségre van szükségük, legyél ott mellettük!

Később mindenki emlékezni fog rá!

Hirdetés

OROSZLÁN

Most nagyon fontos, hogy kitartó és céltudatos legyél, akár az idővel, akár kézzel fogható versenytársakkal kell versenyezned. Emellett természetesen minden nap szükséged van pihenésre, és némi testmozgás is jót fog tenni hosszútávon! Fordíts nagyobb figyelmet az egészségedre: kulcsfontosságú változatosan és tudatosan étkezned, akár vitaminokat is szedned.

Érdemes kicsit tágítanod a gondolkodásodat, és olyan megoldásokat is keresned, illetve igénybe venned, amelyekre eddig nem is gondoltál.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

A többi csillagjegyre vonatkozó horoszkóp az alábbiakra kattintva érhető el:

HALAK, KOS, BIKA

IKREK, RÁK, OROSZLÁN

SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ

Hirdetés

NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ

Hirdetés