Járai Máté nem teketóriázott: Rácz Jenő szemébe nézve kimondta, amit gondol. A sztárséf szeme menten könnyes lett!

A tegnapi résszel véget ért az RTL Klub népszerű műsora, a Nyerő Páros 2020-as évada. A végig fordulatos show műsorban idén is szerethető és érdekesebbnél érdekesebb párokat ismerhettünk meg, és nézhettük végig, ahogyan összemérték erejüket a testüket és lelküket próbára tévő játékokban.

Hirdetés

Követhettük továbbá azt is, ahogyan az egyes párok taktikai elképzelései szépen valóra válnak, míg másokét nem igazolja vissza az élet. Egyesek között jó kapcsolat alakult ki, míg mások között kissé feszültebb volt a viszony. Rácz Jenőék és Járaiék között a műsor során végig megvolt egy távolságtartás, világossá tették, hogy nem állnak kifejezetten közel egymáshoz. Ami azonban végül emlékezetes marad, hogy a kiváló színész, Járai Máté igen sportszerű és őszinte szavakat intézett a sztárséfhez:

“Jenő, nem hiszem, hogy törzsvendég leszek az éttermedben, és nem hiszem, hogy együtt fogjuk tölteni a szilvesztert, és az sem biztos, hogyha legközelebb találkozunk, akkor nem fogom mondani neked, hogy ne beszélj így a Dórival, mert ez engem nagyon bánt. Végig a játék alatt az volt a gondolatom, hogy szeretnélek téged megleckéztetni, és úgy szerettelek volna látni téged a kiesőzónában.

Hirdetés

Valamit azonban nem lehet tőled elvenni, mégpedig az, hogy mindannyiunknál erősebb vagy. Az, hogy ez miért van, teljesen mindegy. Szeretném a felét annak a kitartásnak és annak a hitnek, ami benned van önmagaddal és a világgal szemben. Mindegy, hogy kompenzálsz, mindegy, hogy a Dóri előtt teszel bármit, úgy gondolom, hogy te amit végigcsináltál, annak a fele lenne nekem, azt nagyon szeretném”.

Borítókép forrása: RTL Klub

Hirdetés