Ki gondolta volna, hogy Tom Cruise már 61 éves – az internet népét azonban az taglózta le igazán, hogy néz ki az arca a valóságban

Tom Cruise, eredeti nevén Thomas Cruise Mapother IV, egy amerikai színész, producer és világhírű sztár, akit az egész világ ismer és szeret. Született július 3-án, 1962-ben, Syracuse-ban, New York államban. Karizmatikus kisugárzása és páratlan tehetsége az egyik legelismertebb és legjobban fizetett színészé tette Hollywoodban.

Hirdetés

Karrierje 1981-ben kezdődött, amikor bemutatkozó filmjében, a “Taps”ban láthattuk a vásznon. Az igazi áttörést azonban az 1983-as “Risky Business” hozta meg számára, ahol az ifjú Cruise szédítően laza és vonzó karaktert alakított. Ezután a filmszakma figyelme ráirányult, és folyamatosan sikeres filmekben tűnt fel.

1986-ban a “Top Gun” című mozifilmjében alakított pilóta szerepe emlékezetes maradt a közönség számára. Az akciódús jelenetek és Cruise elbűvölő megjelenése egy igazi szupersztárrá tette őt. Az évek során számos kritikailag és kereskedelmi szempontból sikeres filmben játszott, mint például az “Esőember,” a “Jerry Maguire,” és az “Örökkévalóság vágya.”

Hirdetés

Cruise mindig is vállalta a kihívást és belevetette magát a filmkészítésbe, még a veszélyes akciójelenetekben is saját maga végzi a legtöbb kaszkadőri munkát. Ez a hozzáállás és elkötelezettség tette őt a mozis világ egyik legelismertebb akcióhősévé.

Nemcsak színészi tehetsége miatt ismert, hanem elszántsága és az emberek iránti szeretete miatt is. Rendszeresen részt vesz jótékonysági eseményeken és támogatja a rászorulókat. Emellett a tudományos kutatások támogatója, és a humanitárius szervezetekkel is szorosan együttműködik.

Magánéletében néhány viharos pillanatot élt át, de mindig sikerült talpra állnia. Három házassága volt, és három gyermek boldog édesapja. Szeretetteljes családapa, aki mindent megtesz azért, hogy gyermekei boldogságban és egészségben éljenek.

Hirdetés

Tom Cruise, aki őszintén hálás rajongóinak szeretetéért és támogatásáért, továbbra is megőrzi a fiatalos lendületét és szenvedélyét a filmes világhoz. Bár az idő múlik, ő marad az eldobhatatlan csillag, aki még évtizedekig ragyogtatja majd a vásznat és a szívünket egyaránt. A nézők mindig vágyakozva várják újabb és újabb kalandjait a filmvásznon, hiszen Tom Cruise a filmipar egyik legnagyobb legendája, és az is marad mindörökre.

Láthatjuk azonban, hogy az idén 61 éves filmsztár arcán azért jócskán nyomot hagytak az évek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

(Képek forrása: Backgrid)

Hirdetés

Több rajongó sokkot kapott a fotók láttán, szerintük Tom nagyon leharcolt állapotban van. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben:

Hirdetés