Kiderült! Ezt gondolta valójában II. Erzsébet Harry hercegről és választottjáról!

Harry és Meghan elhagyta a királyi családot, és a sajtóban megjelent információk szerint úgy tűnhetett, hogy kifejezetten fagyos volt a viszony a Buckingham palota és a hercegi pár között, a valóság azért sokkal árnyaltabbnak tűnik.

A királyi családdal foglalkozó szakértő, Victoria Arbiter véleménye szerint az idős királynőnek kifejezetten hiányzott Harry herceg, mert szerette az unokáját, de annak választottját, Meghant is.

Victoria Arbiter az alábbiak szerint fogalmazott:

Hirdetés!

„Mindig is jó volt a kapcsolat köztük. A királynő végül mindig arra jutott, hogy imádja a családját és azt akarta, hogy boldogok legyenek. Pont ezért, nagyon örült Harrynek és Meghannek, akik most olyan életet élnek, amit reméltek.

Hirdetés!

Hirdetés!

De rettenetesen hiányoztak neki, és azt kívánta, bárcsak ne okozna ez ekkora feszültséget a családban. Harry szeretett unokája volt, és II. Erzsébet azt akarta, hogy … boldog életet éljen. Az ő áldásával ment az Egyesült Államokba”

Elmondta azt is, hogy Harryék II. Erzsébettel eközölték elsőként arról a döntésükről, hogy elköltöznek, mert semmiképpen sem akarták volna megbántani őt.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!