Kiszivárgott II. Erzsébet királynő végrendelete! Micsoda vagyont hagy hátra és kik osztoznak majd rajta, kapaszkodjanak meg:

Bár a végrendelet nem nyilvános, sőt kifejezetten titkos, számos komolyabb sajtóorgánum tudni véli (nyilván informátoraikra hivatkozva), hogy mi állhat benne.

Ha igaz, amit a svájci Schweizer Illustrierte tudni vél, az nem kifejezetten lesz örömhír a királyi család minden tagja számára.

Pár fontosabb pont, amelyek állítólag szerepelnek a végrendeletben:

Hirdetés

Hirdetés

A forintban átszámítva több százmillióra tehető, a királynő tulajdonában állt ékszereket Katalin hercegné kapja.

Vilmos herceg családjával a gyönyörű windsori kastélyt kapja örökül, ami logikusnak is tűnik, mert ugyanazon a birtokon található, ahol most is élnek, Adelaide Cottage-ban.

A Frogmore Cottage birtok pedig Harry hercegé és családjáé lesz.

Bár III. Károly és felesége, Kamilla királyné megöröklik a Buckingham-palotát, de egyelőre bajosan tudnának oda beköltözni, mert az jelenleg felújítás alatt áll.

II. Erzsébet fiatalabb fia, András herceg ugyanakkor gyakorlatilag kizáratik az örökségből, semmit sem hagyott rá az elhunyt királynő. A svájci újság felidézi, hogy a yorki herceget korábban komoly botrányai miatt minden katonai és királyi címétől megfosztották, most pedig úgy tűnik, az örökségtől is elesik.

Hirdetés