Bika-Szűz-Rák-Oroszlán-Kos-Ikrek: felkavaró erővel söpri ki a régi energiákat OKTÓBER harmadik hete

KOS

Az újhold azt üzeni neked, hogy megújulás következik be az emberi kapcsolataidban, új energiákkal! Ez jelezhet akár új találkozást, vagy pedig egymásra találást olyannal, akit rég nem láttál vagy találkoztok ugyan, de megromlott a kapcsolatotok. A megújulás az anyagi ügyeidre is kiterjed, új lehetőséghez jutsz a héten!

BIKA

A hét eleje elsősorban a kötelezettségekről fog szólni, azonban figyelj azokra jól, mert ha magas színvonalon és alaposan elvégzed őket, a jutalmad nem fog elmaradni! A szerda remek nap lesz arra, hogy valami újba kezdj, vagy felvegyél egy új szokást!

IKREK

Ezen a héten több olyan helyzet is adódik majd, amely azt “teszteli”, hogy mennyire vagy előítéletes, és mennyire vagy képes nyitottan gondolkozni! Amennyiben nyitottan állsz az új lehetőségekhez és az új emberekhez, sokkal jobb lehetőségeid adódnak arra, hogy fejleszd a szakmai- és magánéletedet, valamint a személyiségedet!

RÁK

Ez a hét egy romantikus energiával újul meg, köszönhetően a újholdnak, amely pozitív energialökettel árasztja el a világot! Az anyagiakat azonban ezen a héten lehetőleg ne bolygasd, az ezzel kapcsolatos döntéseket inkább hagyd a jövő hétre, ha csak teheted!

Hirdetés

OROSZLÁN

Életed számos területén mások előtt jársz, önbizalmadnak és felkészültségednek hála képes vagy másoknál sokkal hatékonyabban intézni a dolgaidat. Ezen a héten többször jön veled szembe olyan helyzet, ahol segítő kezet nyújthatsz más embereknek, és ezzel kivívod a tiszteletüket! Hétvégére valamilyen intenzív társas tevékenységet tervezel, és nagy valószínűséggel terveid valóra is válnak!

Hirdetés

SZŰZ

A csillagok állása remek lehetőséget tartogat a számodra, hogy szakmailag fejleszd magad, így már középtávon több pénzt tudj keresni, és jobb alkupozícióban lehess a munkaerőpiacon! Mivel precíz és mindig felkészült vagy, nem esik majd nehezedre, hogy kiválaszd az irányt, és elvégezd a szükséges munkát, vagy megtanuld, amit kell! A hét második felében egy olyan személlyel töltesz együtt több időt, aki elveti elmédben a szemléletváltás gondolatának magját.

Amennyiben csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, akkor saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre nem utalunk.

Kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés