Ikrek-Szűz-Rák-Kos-Bika-Oroszlán: így alakul majd a hét második fele (horoszkóp 2020 október második hetének második felére)

KOS

A hét második felében némileg lassul a még a Te környezetedben is szokatlanul gyors tempó, amely erre a hétre jellemző. Egy kicsit kiegyensúlyozottabbá válsz, kevésbé leszel ingerlékeny, és jobban funkcionálnak az emberi kapcsolataid. A hétvégén egy kellemes meglepetésre számíthatsz!

BIKA

A hét második fele is az emberi kapcsolatokról szól, ezek állnak majd a fókuszban továbbra is! Az együttműködés, valamint a régi ellentétek feloldása: ezekre koncentrálj, és akkor a hétvégéd is harmonikusan, lelki békében telik majd!

IKREK

A hét első felében felmerült problémákat nagyon szépen sikerült, illetve sikerül megoldanod, így a ház hét második fele már a sikerek által keltett jó érzések, valamint lendület jegyében telik majd! Most kezd igazán harmonikussá válni a kapcsolatod a pároddal, és most csúcsosodik ki az időszak pozitív energiája!

RÁK

A hét elejének lendülete továbbra is kitart, sőt könnyen lehet, hogy a következő hétre is átgyűrűzik majd! Igazán élvezed, amivel foglalkozol, és azt a sok élményt, ami Rád vár! Olyan sokat tanulsz magadról, és számodra érdekes dolgokról, hogy szinte már csak kapkodod a fejed!

Hirdetés

OROSZLÁN

A hét első felében keményen betaláltak Téged az energiavámpírok, azonban a hét második felére ők is érzik, hogy Te nem az az ember vagy, akivel szórakozhatnak! Mivel megfelelően kezeled őket, az energiaszinted folyamatosan nő, és a hétvége kiváló hangulatban telhet majd!

Hirdetés

SZŰZ

Az önvizsgálat időszakát éled, nagyon fontos felismerésekre jutsz saját magaddal, illetve a céljaiddal kapcsolatban! Nemcsak hatékonyabbnak és precízebbnek, de önbizalommal teltebbnek is érzed magad, amely a heted második felét intenzíven feldobja! Úgy érzed, képes vagy olyan problémák megoldására, amelyek előtt eddig értetlenül álltál!

Ha csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, akkor saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre nem utalunk.

Kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés