Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz figyelem! Így fog indulni a hétvégétek!

Kos

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet.

Hirdetés

Ne féljen felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseivel, barátaival, hiszen ebből még számos előnye származhat később.

Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.

Hirdetés

Kell, hogy legyen valami rendszeresség az életében. Készítsen egy tervet pár nappal előbbre és próbáljon igazodni hozzá teljes mértékben.

Bika

Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. Belebonyolódni úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információi nem a legjobb ötlet, hiszen később még problémája származhat belőle. Az a legjobb ha kimarad az ilyen helyzetekből.

Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre.

A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre.

Keljen fel korábban és menjen el kocogni, vagy végezzen aerob gyakorlatokat. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

Ikrek

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. “Másnak” lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.

Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni.

Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal.

Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Rák

Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.

Szenteljen valamennyi időt a partnerére és önmagára is. Mostanában túlságosan elfoglalt volt, ezért nem nagyon volt idejük beszélgetni egymással.

Hirdetés

Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre, és az most derülhet ki. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék.

Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

Oroszlán

Ne féljen kipróbálni új, izgalmas dolgokat, legyen szó akár a ruhatára felfrissítéséről, vagy valamilyen új szabadidős tevékenységről. Legyen időnként spontán is, mert csak így tud kitűnni a tömegből.

Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a “rózsaszínű szemüveg” használatát.

Mielőtt kimondana valamit, mindig gondolja át alaposan, így nem kerülhet bajba.

Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Szűz

Ossza meg a problémáit valakivel, aki közel áll önhöz, például a legjobb barátjával. Észre fogja venni, hogy amint megosztotta egy olyan emberrel a gondjait akiben megbízhat és segítséget nyújthat önnek, akkor egyből megkönnyebbül majd.

Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.

Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

Forrás: astrohoroszkop.hu

Hirdetés