Kos, Bika,Oroszlán,Rák,Ikrek,Szűz! Ezt hozza 2020 júniusának első hétvégéje:

KOS

Most kivételesen ne erőltesd nagyon a saját elképzeléseidet, inkább működj együtt másokkal, figyeld, hogy ők hogyan intézik el a dolgokat, és sodródj az eseményekkel. A cselekvésnél sokkal több örömed lesz majd a társalgásban, igen jól elbeszélgetsz a hétvégén olyan ismerősökkel is, akikkel már nagyon régen nem találkoztál. Itt az ideje utazásokat szervezni, most kedvező ajánlatokat foghatsz ki.

Hirdetés

BIKA

Az anyagi kérdések foglalkoztatnak elsősorban: jobban teszed, hogyha csak addig nyújtózkodsz, ameddig a takaród ér, ne siesd el a nagyobb költekezéseket, amíg a közeljövő ilyen bizonytalan. Felkelted az ellenkező nem figyelmét, mivel igen kedvezőek körülötted az energiák, azonban ne menj bele meggondolatlan dolgokba, legyél tudatos, és kövesd hosszú távú elképzeléseidet.

IKREK

Kicsit elveszettnek érezheted magad ezen a hétvégén, egyfajta válságot élhetsz meg életcéljaid tekintetében, azonban ez csak egy letisztulási folyamat: ha kivárod a végét, és bele tudsz állni, semmi baj nem történhet. Érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami igazán fontos a számodra az életben. Figyelj oda nagyon, mert most igazi emberi mágnesként működsz, olyan szerencsés helyzeteket, embereket fogsz magadhoz vonzani, akikre még sokáig számíthatsz.

Hirdetés

RÁK

Úgy érzed, a legjobb, ha egyedül maradsz a gondolataiddal, annak érdekében, hogy egy kicsit rendezd azokat. Érzelmi hullámvasútba ültethet téged a nyár eleje, azonban pár héten belül megnyugvásra számíthatsz. Leülepednek a dolgok, és minden jóra fordul. A hétvégén találkozol egy új emberrel, aki, ha nem vigyázol, gyökerestül felforgathat körülötted mindent!

OROSZLÁN

Intenzív energiák mozgatnak meg mindent a jegyedben, ezért lehetőleg kerüld a konfliktusokat ebben az időszakban, különösen olyan emberekkel, akik árthatnak neked. A legjobb, ha egy kicsit “kivonod magad a forgalomból”, tartasz egy lazítós hétvégét a családoddal és a barátaiddal. Egy számodra fontos kérdésben tanácsot kérsz egy hozzád közel álló személytől, aki meglepően hasznos javaslatokkal áll majd elő!

Hirdetés

SZŰZ

Könnyen rád szegeződik a figyelem, és azon kapod magad, hogy egyre többen jönnek hozzád tanácsért és támogatásért. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a jegyedben tapasztalható energiamozgásoknak köszönhetően rendkívül koncentrált és bölcs tanácsokkal tudod segíteni a környezetedben élőket. A hétvégén az önfelfedezés és tudatosság szempontjából egy rendkívül tartalmas időszak kezdődik: a befelé tekintés, és a spiritualitás, az önfejlesztés útján nagy lépéseket tehetsz előre.

Amennyiben a Te csillagjegyed hiányzik a fenti leírásból, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintással tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikk csupán asztrológiai előrejelzést képez, az abban leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utalunk.

Hirdetés