Kos-Bika-Ikrek-Oroszlán-Szűz-Rák: ezt tartogatják a csillagok május utolsó előtti hétvégéjére

KOS

Valamiért egyre erősebben érzem azt a késztetést, hogy bizonyítsd, hogy te vagy a legjobb valamiben. Ehhez nem fér kétség, még a kétkedőket is meg fogod győzni! A hétvégére bármit tervezz is, keresztül fogod tudni vinni. Viszont az nagyon fontos, hogy egyeztesd a terveidet a többiekkel, a döntést pedig közösen hozzátok meg. Amennyiben nem így teszel, a pároddal összeveszősen indul majd a szombati nap.

Hirdetés

BIKA

Annak érdekében, hogy önfeledt hétvégére számíthass, szabadtéri és fedél alatti programokkal is készülj, arra az esetre, ha esetleg nem úgy alakulna az időjárás, mint azt várnád. Ezekben a napokban bármin megakad a szemed, azt meg fogod szerezni, és esetleg még olyasmi is lázba hozhat, ami általában hidegen hagy, mint a siker, vagy a csillogás.

IKREK

Nem igazán vagy kibékülve mások feléd irányuló elvárásaival, most azonban könnyedén teljesíted azokat, még akkor is, ha nem kell belefeszülnöd. Bár nehéz héten vagy túl, most azonban érdemi mennyiségű szabadidővel rendelkezel, aludd ki magad alaposan, aztán pedig találj valamilyen aktív pihenési formát, amellyel feltöltheted az energiáidat a következő hétre.

Hirdetés

RÁK

Kerüld a vitákat a szeretteiddel, kedves megértéssel és türelemmel fordulj feléjük még akkor is, ha kellemetlen megjegyzéseket tesznek Rád. Ők is nehéz időszakon vannak túl, és rájuk fér egy felhőtlenül eltöltött hétvége. Csináljatok szabadtéri programot – most jött el az ideális pillanat erre!

OROSZLÁN

Egyáltalán nem unatkoztál a héten, talán kicsit túlzottan is mozgalmasan teltek a hétköznapok. Igazi felfrissülésre vágysz, amit leginkább úgy kaphatsz meg, ha teljesen új ingerek érnek, és olyasmibe vágsz bele, amit eddig még nem próbáltál. Vedd elő a bakancslistád, és amennyiben nem tudod egyedül megoldani a dolgokat, ne habozz segítséget kérni.

Hirdetés

SZŰZ

Élvezet s és egyben termékeny hétvége vár rád: készülj fel a kihívásokra, egészen biztos, hogy a legjobbat hozod majd ki magadból! Ráadásul elsimíthatod a nézeteltéréseidet egy olyan ismerősöddel, akivel már jó ideje orroltok egymásra: mindenhez csak el kell mondanod neki, hogy igazából mi az, amivel megbántott!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a fentii leírásban, akkor a megfelelő csillagjegyre kattintással tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek kizárólag asztrológiai előrejelzést képeznek, azok bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

 

Hirdetés