Kos-Bika-Ikrek-Rák-Szűz-Oroszlán! Ez vár az egyes csillagjegyekre a héten

Kos

Hirdetés

(III. 21.–IV. 20.)

A mai napon egy jelentős és fontos ünnepre, találkozóra, összejövetelre kerülhet sor. Fontos, hogy szép és vidám legyen ezen az alkalmon, ezért pihenjen előre amennyit csak tud. És ne foglalkozzon csip-csup problémákkal. A munkát sajnos nem kerülheti el, de ne veszekedjen, és mutassa a lehető legszebb arcát! Sőt: menjen el kozmetikushoz, fodrászhoz! Nagyon nem mindegy, hogy milyen ruhát visel ma.

Hirdetés

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Mielőtt útra indulna, győződjön meg arról, hogy minden rendben van a közlekedési eszközével, legyen az akár autó, kerékpár, avagy szánkó, esetleg ló. A villamost persze nem tudja ellenőrizni, de azt igen, hogy a bérlete önnél van, és érvényes-e. Nehogy mások tegyék meg ön helyett! A mai napon sajnos nem számíthat elnézésre senkitől! Sem a hatóság, sem a főnöke nem lesz kegyes önnel, ha hibázik.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Munkahelyi változások borzolhatják kedélyét. Ne üljön fel a szokásos félelemből táplálkozó pletykálkodásnak. A változás akár a javára is válhat. Bízzon az erejében és a tudásában. És tegyen róla, hogy mások is bízzanak önben! Az anyagiak terén – ez már bizonyos – ön amúgy is mindenképpen jól fog járni. És még egy kis függetlenséget is kiharcolhat magának. Dolgozhatna mondjuk otthonról is.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Ma kellemetlen összezördülésre kerülhet sor valamelyik kollégájával. Próbálja meg elsimítani az ügyet, kerekedjen felül a helyzeten higgadt magatartásával. Ha hagyja, hogy az érzelmei elsodorják, hosszú távon rosszul járhat! Ugyanakkor azt is meg kell hallania, ha új szelek fújnak: nem folytathatja tovább a vaskalapos konzervativizmus stratégiáját. Vagy, ha igen, akkor is csak másképp.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Hirdetés

Hiába a nagy ő, aki megjelent életében, a kapcsolat mégsem olyan, mint amit elvárt volna. Próbálja meg megnyitni a szívét, és befogadni a kedvest. Talán nem baj, ha nem minden az elvárások szerint történik. Feledje a sablonokat! A szokásos szemérmességét ugyan nem könnyű feladnia, de azt talán nem is kell. Viszont a lelkiek terén ne legyen titkolózó, szemérmes! Ne mutatkozzon kiskamasznak!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Valamilyen szarvas hibát vétett a közelmúltban, aminek most kell meginnia a levét. Ahelyett, hogy ezen rágódik, inkább próbáljon meg ügyesen kilábalni belőle! Ön híres arról, hogy a rossz fából is nagyon jót faraghat! A kapcsolatok házán átvonuló Vénusz most segítheti abban is, hogy a megromlott viszonyokat valami módon rendbe tegye. A csodálatosan jó humora ebben is a segítségére lehet.

Ha a csillagjegyed nem szerepel a fenti felsorolásban, akkor IDE kattintva találod meg a Rád vonatkozó előrejelzést!

Forrás

Hirdetés