Kos,Bika,Szűz,Rák,Ikrek,Oroszlán: ez vár ránk 2020 JÚLIUSÁBAN

KOS

Az egyik legjobb hónapod lesz a július, akármibe kezdesz bele, motiváltan, teljes erőbedobással fogod tudni végezni, és az eredmény is ennek megfelelő lesz. Mivel ebben a hónapban a szokottnál is nagyobb energiák felett rendelkezel, érdemes elkezdened valami olyan hobbit, amely már régóta érdekel, illetve amivel hosszútávon hatékonyan fejleszteni tudod magadat. Eluralkodik az életeden a pozitív energia, és bár 2020 első féléve rengeteg nehézséget hozott, a második félév sokkal pozitívabb eseményekkel kecsegtet. Munkahelyeden egy lényeges, és alapvető konfliktusod oldódik majd meg, és előmeneteled útjából elhárulnak a legfőbb akadályok. Figyelj azonban oda az egészségedre, mert az törékenyebb lehet ebben a hónapban!

Hirdetés

BIKA

A bolygók kedvező állásának köszönheted, hogy ebben a hónapban a nagy nyári meleg, és a számos teendő ellenére is jelentősen javul a koncentrációs képességed: nagyon ott leszel fejben! A munkádat a szokottnál rövidebb idő alatt és hatékonyabban tudod elvégezni, és több időt szentelhetsz a testmozgásnak, amely tovább javítja a testi és lelki egészségedet! Munkahelyeden probléma adódhat, amelyből azonban végül jól jössz ki, és néhány nap idegeskedés után olyan helyzetbe kerülsz, hogy pozitív értelemben kitűnsz a munkatársaid közül!

IKREK

Az év egyik legkülönlegesebb hónapja lesz számodra a július, amikor olyan érzelmi Energiák törnek majd a felszínre, amelyek már régóta bujkáltak a mélyben. Nem biztos azonban, hogy ezek kizárólag pozitív Energiák, harag és szomorúság is lehet köztük. Ugyanakkor ezen érzelmeid feldolgozása hosszú távon mindenképpen a javadra válik, és új ajtókat nyithat meg előtted. Éppen ezért a szokottnál egy kicsit több egyedüllétet fogsz igényelni a hónap első felében. A hónap vége felé azonban két olyan személy is érkezik az életedbe, akik abban még sokáig fontos szerepet töltenek majd be!

Hirdetés

RÁK

Mivel most a te jegyedben áll a nap, jelentős pozitív energiákat kapsz az univerzumtól! Még olyan területen is megcsillogtathatod a képességeidet, amely hagyományosan nem tartozik a rák csillagjegy legjellemzőbb kompetenciái közé! Ilyen például egyfajta vezetői, vagy a vezetőt helyettesítő feladatkör magas szintű ellátása! Ne hanyagold el az egészségedet, mivel a fokozott energetikai terhelés megterhelheti az immunrendszeredet. Figyelj oda a megfelelő mennyiségű testmozgásra, alvásra, és arra is, hogy erős kötelességtudatod ne szorítsa háttérbe azt az énidőt, amire még neked is szükséged van!

OROSZLÁN

Hirdetés

Egy nyugodt és kiegyensúlyozott hónap vár rád érzelmi téren, amelyet nem elsősorban az izzó pörgés, hanem a harmonikus lágyság jellemez majd! Érdemes odafigyelned, mert egy kicsit elhamarkodottan mozoghatsz, és nehogy kisebb sérüléseket szenvedj el! Nem ez az a hónap, amikor azért érdemes vásárolnod, hogy azzal örömet szerezz magadnak, vagy családtagjaidnak: sajnos most addig tudsz csak nyújtózkodni, ameddig a takaród ér! Hamarosan azonban javulás következik be anyagi helyzetedben.

SZŰZ

2020 júliusa már végre egy viszonylag könnyebb, és békés időszak lesz, amelyből később elsősorban a családi örömökre, és a szeretteiddel, nyugodt körülmények között eltöltött, mókás pillanatokra fogsz emlékezni! Újragondolod, hogy hogyan tűzted ki a prioritásaidat, és hogyan súlyoztál a karriered és a magánéleted között! Felszabadító, szabad érzéssel tölt el, hogy képes vagy az életedet újjászervezni! Ennek a hónapnak a második felében azonban olyan emberek érkezhetnek az életedbe, akik nem tisztelnek eléggé, és akikkel nem tudsz megfelelően kapcsolódni! Bár ezek az emberek agresszívan megpróbálnak a mindennapjaid részévé válni, legjobban teszed, hogyha haladéktalanul megszabadulsz tőlük!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű júliust kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés