Kos,Szűz,Bika,Rák,Ikrek,Oroszlán: ezt tartogatja 2020 áprilisának második hete

Kos

Minden rólad fog szólni ezen a héten is, hiszen egy hónapon keresztül a Nap a Te jegyedben van. A Merkúr és a Vénusz remek szöget zár be, karöltve hamarosan a Marssal. Emiatt tele leszel energiával, jól fogsz tudni koncentrálni és páratlan tetterőt érzel majd. Ez segít helytállni a mindennapokban, és arra is erős indíttatást ad majd, hogy szerepelj, másokkal találkozz, és megosszad velük a gondolataidat. Természetesen tökéletesen megfelelő az is, ha a mostani helyzetre tekintettel mindezt online teszed. Elképzelhető, hogy bizonyos élethelyzetekben védekezésre kényszerülsz, azonban könnyedén lefegyverzed a “támadóidat”. Családi problémáidat ebben az energetikai állapotban könnyedén megoldod, a körülötted élő emberek érzik az energiádat, és sokkal könnyebben kapcsolódnak és kötődnek hozzád.

Hirdetés

Bika

Van valaki, akinek tervei vannak veled, és ha megelégedettségére végzed a feladataidat, karriered szárnyra kaphat. Keményen fogsz dolgozni ezen a héten, és rendkívül produktívnak érzed majd magad. Olyannyira elveszel a munkában, hogy nem fogod tudni fejben tartani a közelgő eseményeket, ezért azokat érdemes feljegyezned. A fontos döntéseket ne olyankor oszd meg, amikor leginkább leterhelt vagy: amennyiben lehetőséged van rá, hagyd azokat a nyugodtabb órákra, még ha ezen a héten ezekből nem is leszek túl sok.

Ikrek

Az ikrek ezen a héten egyfajta virágkorát éli, remek hatással vannak rád a tavaszi energiák, a nyíló virágok, a madarak és a méhecskék, valamint az a csodálatos természetes illat, amely hamarosan a balzsamos levegőt uralja. Remekül ki tudod magad fejezni a hétköznapokban, ám ez a képességed ezen a héten még a megszokotthoz képest is szárnyal majd. Az emberek igyekeznek minél több időt a társaságodban tölteni, a felszabaduló energiáid fényénél sütkérezni. A racionalitás azonban ezen a héten kevésbé lesz erős oldalad: igyekezz egy kis haladékot szerezni azokban a tárgykörökben, ahol logikus döntésre lenne szükség. Addig pedig szedd össze azokat az információ morzsákat, amelyeket a döntéshez majd felhasználhatsz.

Hirdetés

Rák

Bár ez az időszak előzetesen egy korlátozott és éppen ezért kényszerűen nyugodt időszaknak tűnt, azon éred magad, hogy csak kapkodod a fejed, annyi minden történik egyszerre, és annyi irányban kell helyt állnod. A család és a karriered, valamint a szokásos tavaszi munkák is igénylik a figyelmedet, és mindegyiket a lehető legnagyobb gonddal szeretnéd elvégezni. Mielőtt összezavarodnál, megnyugtat szeretteid energiája, és az a nyugalom, amellyel körülvesznek. Amennyiben valaki szemtelenül viselkedne veled, fel se vedd, ne engedd, hogy útját állja a teljesítményednek. Később bizonyosan elnézést fog kérni!

Oroszlán

Ez a hét a várakozásokkal ellentétben nagyon pozitívan alakul majd, bár sűrű lesz, azonban rengeteg kis tennivalót fogsz tudni sikerrel lezárni, olyanokat is, amelyeket egy ideje halogattál. Az események áradatában érdemes egy kicsit lelassítanod, és tudatosítanod az új munkakörnyezetből eredő körülményeket, hogy azoknak megfelelően tudj viselkedni, és megfelelően alkalmazkodni tudj a változó helyzethez. Az időddel érdemes jól gazdálkodnod, és hatékonyan beosztanod azt: amennyiben eddig még nem tetted, érdemes minden nap listát készítened a teendőkről. Ha teheted, mindenképpen tölts időt a friss levegőn, ha pedig nem mehetsz ki a szobából, legalább szellőztess gyakran.

Hirdetés

Szűz

A pénzügyek előtérbe kerülnek ezen a héten, a Szűz számot vet anyagi eszközeivel, erőforrásaival. Érdemes átgondolnod, hogy hogyan dolgozik számodra a vagyonod, illetve milyen anyagi támaszra számíthatsz, hogyan alakulnak majd a bevételeid ebben az időszakban. Sikerrel alkalmazkodhatsz a megváltozott körülményekhez, amennyiben részletesen, és alapjaiban áttekinted a helyzetedet. Magánéleted hullámzó lehet, a pároddal a kapcsolatod szokatlanul intenzív érzelmi töltetet kap majd: egy nagyobb veszekedés után azonban jólesően ki tudtok békülni, és sokkal közelebb kerültök egymáshoz, mint eddig valaha.

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ,NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés