Ikrek-Szűz-Bika-Oroszlán-Rák-Kos: ez van megírva a csillagokban a szeptember 21-i hét második felére

KOS

Ezt a hetedet a változtatás iránti vágy mozgatja, mindent megteszel azért, hogy megjavítsd azokat a dolgokat, amelyek nem működnek megfelelően. Ennek megfelelően a hét második felében már kezdenek jönni az eredmények is, és az első eredmények összehasonlítása segíthet abban, hogy még hatékonyabb legyél! Olyan meglepetés ért, amelyet az első hallásra nagyon nehezen tudsz kezelni, azonban mikor feldolgozod, arra jutsz, hogy ez hosszútávon még a segítségedre is lesz!

Hirdetés

BIKA

A hét második fele elsősorban annak a jegyében telik el, hogy találkozol egy olyan emberrel, akiben úgy érzed, olyan tulajdonságokat találsz meg, amelyek már régen hiányoztak az életedből! Ez lehet akár a szerelem, ha azt hiányzott annyira, de lehet egy olyan hűséges barát, vagy akár mentor, aki sokat hozzátehet az érdemi fejlődésedhez, érzelmi életedhez.

IKREK

Miután a hét első felében kicsit nehezebben tudtál odafigyelni és koncentrálni, ez a képességed a hét második felében helyreáll, és a megszokottnál is harmonikusabb, és szeretettelibb lesz a kapcsolatod a szeretteiddel, azáltal, hogy az ő igényeikre, és a munkádra egyaránt tudsz koncentrálni. A hétvégén egy váratlan esemény kavarja fel az állóvizet, azonban várhatóan ez inkább egy pozitív meglepetés lesz, mint valami rossz.

Hirdetés

RÁK

Még mindig az újdonságok jegyében telik a heted, amelyek teljesen magukra vonják a figyelmedet, és azon gondolkozol éjt nappallá téve, hogyan tudnád az életed kevésbé működő területét ennek megfelelően megváltoztatni. Ilyen körülmények között különösen derült égből villámcsapásként ért, hogy valaki megpróbál téged átvágni a palánkon, és hogyha nem vagy elég szemfüles, könnyen a rövidebbet húzhatod, és mások azt fogják gondolni, hogy te vagy a ludas valamiben, amihez még közöd sincs.

OROSZLÁN

A hét második felében is érdemes fokozottan óvatosnak lenned azokkal az emberekkel, akik sok esetben puszta jószándékból, és a saját őszinte meggyőződésükből vakvágányra vezethetnek téged. Továbbra is nagyon fontos, hogy a szíved szavára figyelj, ne pedig mások formális meggyőződését kövesd. Hivatalos ügyeid intézése során bonyodalmak adódhatnak, amelyeket lehet, hogy csak hetek alatt tudsz kijavítani. Ezért azonban bőségesen kárpótol a hétvége, amelyet meleg, meghitt családi körben töltesz.

Hirdetés

SZŰZ

Életed egyik területén intenzíven próbálkozol azzal, hogy megjavítsd a félresiklott helyzetet. Próbálkozásaid azonban eddig vakvágányra futottak, mert a hozzád közelállók ellenállásába ütköztek. Próbálj a hét második felében olyan megoldásokat kidolgozni, amelyek nekik is megfelelőek, és megoldják a problémádat! A hét második felében visszatér az életedbe egy régi barát, akinek nem csak sok mesélni valója van, de új lehetőségeket is oda az életedbe!

Ha a Te jegyed nem szerepel a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, valamint az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

További kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés