Halak,Mérleg,Bak,Skorpió,Nyilas,Vízöntő: ezt hozza a hét második fele

MÉRLEG

Bár néhány emberi probléma merült fel a hét első felében, úgy tűnik, hogy a békére törekvéssel, kompromisszumok keresésével jó úton haladsz a megoldások felé! Az utóbbi időben egyre több jó ötleted van, amelyek alaposabb kidolgozása segíthet abban, hogy kilábalj azokból a problémákból, amelyek az életed egyes területein felmerültek!

Hirdetés

SKORPIÓ

A hét első felében különösen nagy erőbedobással kellett úrrá lenned koncentrációs nehézségeiden, hogy olyasmire összpontosíts, amellyel kötelező foglalkoznod! A hét második felében újabb kihívások várnak rád, azonban azokat sikeresen teljesíted, a hétvége már szerencsére nyugodtabbnak ígérkezik! Arról nem is beszélve, hogy olyan tapasztalatokkal gazdagszol majd, amelyeket hosszú távon kamatoztathatsz!

NYILAS

Ez a hét már többször próbára tette már az élet a hitedet, és a céljaid iránti elkötelezettségedet! Érdemes kevésbé hallgatnod azokra az emberekre, akik nincsenek jó szándékkal irántad, vagy pedig a szándékuk megkérdőjelezhető! A hét második felében egyre biztosabb leszel abban, hogy egy számodra kedves célodat mindenképpen meg akarod valósítani, történjen bármi! Ennek köszönhetően egyre energikusabb vagy!

BAK

A hét első felétől folyamatos az a lendület, amivel szinte egy úgy érzed, egy kötött pályán tudsz előre haladni, kigondolt céljaid felé, és kemény munkabírásodnak, kitartásodnak hála egyre közelebb jutsz hozzájuk! A hét második felében azonban kezdenek megmutatkozni azok a problémák, amelyeket ez a fajta hozzáállás a magánéletedben okozhat, sajnos konfliktusok jelentkezhetnek e területen! Valahogyan ki kell egyensúlyoznod karriered és a magánéleted közti ellentmondásokat, hogy a hétvége már nyugodtan teljen!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Ezen a héten tőled szokatlan kitartással vetetted bele magad egy olyan célodnak a megvalósításába, amely már régóta fontos volt a számodra, de korábban ilyen vagy olyan okokból nem kezdted el a gyakorlati lépéseket! Most látod igazán, hogy milyen ellenállásba ütközik ez mások részéről, azonban egyre kevésbé foglalkozol vele! A hét második fele egy már szinte euforikus tudat jegyében telik, hogy csak azért is el fogod érni a céljaidat, és érzed, hogy siker fogja koronázni az erőfeszítéseidet!

Hirdetés

HALAK

Egész héten a megszokottnál lényegesen magasabb energiaszinten dolgoztál, és remek kedved vagy! A hét második felében olyan dolog fog történni az életedben, amely számos új esélyt tartogat, és kiváló lehetőségeket rejt magában! Érdemes komolyan elgondolkoznod azon, hogy akár áldozatot is hozzá annak érdekében, hogy ezeket az esélyeket kihasználod és kiaknázod! A hétvége valószínűleg annak jegyében telik majd, hogy ezen gondolkozol, és a döntéshez szeded össze a fontos tényeket és szempontokat.

Ha a jegyed nem szerepel a leírásban, úgy alább, úgy csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

További csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés