Szűz,Rák,Bika,Kos,Ikrek,Oroszlán: ez vár ránk a hét második felében

KOS

A hét első napjainak zaklatott hangulata után most éppen fokozatosan újratöltődsz energiával, és a hét második felében sokkal dinamikusabb és egyben nyugodtabb is leszel majd! Magad mögött hagyod azokat a harcokat, amelyek az első napokat jellemezték, cselekvő energiád pedig a mindenkori csúcsához közelít! A hétvégére kicsit nehezebb lesz majd lelassítanod, de mindezért kárpótolnak azok a sikerek, amelyeket a magas energia hoz a számodra.

Hirdetés

BIKA

Harmonikus hangulatban telik a hét, szinte semmilyen esemény sem zavarja meg mindazt, amit eddig elterveztél! A hét második felére viszont az lesz jellemző, hogy ezt némileg beárnyékolja egy olyan esemény, amely váratlanul történik meg, és életed egy fontos területén teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat! Könnyen lehet, hogy sajnos a hétvégére sem leszel ezentúl, ez azonban nem jelenti azt, hogy hosszútávon nem profitálsz majd ebből, mert az igazsághoz közelebb jutni mindig megéri!

IKREK

A hét első felének konfliktusai után egy kicsit már kezdesz megnyugodni, még akkor is, hogyha azok még mindig nem oldódtak meg! Rád is fér, mert most jönnek a nagyobb döntések, amelyeket meg kell hoznod! Koncentrálóképességed visszatért, sokkal jobban tudsz összpontosítani, és nem veszel már el annyira a részletekben, nem vagy annyira szétszórt! A hétvégén jól fog ez jönni, mert sokkal több esélyed lesz arra, hogy a jelenben legyél, és teljes mértékben kihasználd a pihenést!

Hirdetés

RÁK

Érzelmi és hangulati hullámzásod továbbra is ki tart, a körülötted élő emberek szinte már kezdenek is hozzászokni! Fontos megállapodást kell megkötnöd az elkövetkezendő napokban, érdemes előtte számtalanszor átnézni, átgondolni, és mindenképpen nézesd át hozzáértő személlyel is!

OROSZLÁN

Rendkívül zsúfolt eddig a munkaheted, és magánéletedben is több olyan esemény adódott, amelyek fokozott odafigyelést és idő ráfordítást igényelnek: kicsit túlnőttek most rajtad az események! Az elkövetkezendő napokban azonban lesz lehetőséged arra, hogy leülj, és hideg fejjel átgondolod, hogy hogyan rendezd el ezeket a problémákat! Hatékonyságod megnő, és mivel fokozatosan felszámolod a fejed felett összpontosuló fellegeket, önbizalmad megnő, a hétvégét pedig megújult energiával élheted majd át!

Hirdetés

SZŰZ

Ezen a héten annyira népszerű vagy más emberek körében, hogy az szinte már terhedre is válik! Ez azonban nem mindig van így, ezért érdemes megbecsülni azt, hogy a vonzerőd ennyire magas most. Ezek lesznek azok a napok, amikor egy olyan esélyt kapsz a munkahelyeden, amelyre mások akár egy életen át várnak! Egész hétvégén ezen gondolkozol majd, átjárja minden gondolatodat, és feltölt energiával!

Ha csillagjegyed nem szerepel a cikkben, úgy lentebb, saját jegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, valamint az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

További kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés