Oroszlán,Ikrek,Kos,Rák,Szűz,Bika- ennyi mindent hoz szeptember második hete

KOS

Ezen a héten meglehetősen harcias hangulatba kerülhetsz, úgy érezheted, hogy összefogtak ellened mások, és akár az egész világ! Érdemes azonban úrrá lenned ezen, a csillagok ugyanis azt súgják, hogy most jobb ötlet együttműködnöd, később még lesz időd keménykedni! A hét második felére túl leszel ezen, feltöltődsz energiával, és dinamikusan haladsz előre, igazi cselekvőként!

Hirdetés

BIKA

Remek hangulatban telik majd a hét, amin akár még te is meglepődhetsz! Ezen a héten nem keserítik meg életedet azok a személyek sem, akik általában rendszeresen keresztbe próbálnak tenni. Ennek ellenére valami számodra fontos dologban megrendül a hited, ami azonban hosszú távon pozitív hatással lesz az életedre, mivel új nézőpontból kezded el látni a dolgokat!

IKREK

A hét első fele komoly veszekedést hoz egy számodra fontos személlyel, aki akár családtag, akár barát, akár kolléga lehet! Rosszul esik neked, hogy számodra fontos dolgok az ő szemében sokkal kisebb jelentőséggel bírnak. Ez a konfliktus sajnos még a következő hetek során tovább eszkalálódhat! Ugyanakkor ezen a héten jelentős döntések meghozatalára is kényszerülsz, amelyeknek még nagyon hosszú ideig jelentőségük lesz az életedben! Ezért hát jobban teszed, ha inkább ezekre koncentrálsz, a veszekedések, összetűzések megoldása jobban ráér!

Hirdetés

RÁK

A hangulatod és érzelmeid hullámzóak lesznek ezen a héten, és akár még saját magad számára is egy kissé kiszámíthatatlan leszel! Mindezen közben már a hét elejétől megtalálnak azok az emberek, akik kisebb-nagyobb szívességeket kérnek tőled, mivel megszokták, hogy igencsak gondoskodó típus vagy! Ne hagyd azonban, hogy mások visszaéljenek a jóságodat! A hét második felében nem árt, ha fokozottan óvatos vagy megállapodások kötésekor!

OROSZLÁN

Ezen a héten nehézséget jelenthet a számodra, hogy összeegyeztesd a magánéletedet a munkáddal és a karriereddel! Mind a két területen jelentkeznek olyan témák, amelyekkel sok időt kellene töltened, azonban egy kicsit szétszórttá válhatsz, ami tőled szokatlan módon odavezethet, hogy azt sem tudod majd, hogy hol áll a fejed! A hét második felére azonban úrrá leszel a nehézségeket, elrendezed a dolgokat, és megújult önbizalommal és energiával kezdesz neki a hétvégének!

Hirdetés

SZŰZ

Remek társaságot jelentesz majd ezen a héten, mivel pozitív lesz a kisugárzásod, és szokatlanul jó hangulatban leszel majd! Nem is véletlen, hogy sokan fordulnak hozzád tanácsért, és mások megpróbálnak minél több időt veled tölteni! Nagy lehetőséget kapsz a munkahelyeden, és olyan ismeretekhez juthatsz hozzá, amelyeket később saját tapasztalatként a karriered építésére használhatsz fel! Ráadásul megismersz egy embert ennek kapcsán, akivel igazán jó barátok lesztek majd a jövőben!

Ha csillagjegyed nem szerepel a cikkben, akkor lentebb, saját jegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentebb leírtak bekövetkeztéért természetesen nem vállalunk felelősséget, valamint az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés