Megmutatta magát Károly király és Kamilla királyné eltitkolt fia

Az ötvenhat esztendős Simon Charles Dorney-Day (Queensland, Ausztrália) azt állítja magáról, hogy ő III. Károly és Kamilla királyné eltitkolt fia.

A férfi most elárulta a sajtónak, hogy rettenetesen megalázónak éli meg azt a helyzetet, hogy III. Károly nem volt hajlandó DNS-tesztet végeztetni, hogy kiderüljön, ő valóban a király fia, vagy sem.

Ráadásul most állítólagos édesapja Vilmos hercegnek adományozta a walesi hercegi címet, amely állítása szerint előszülöttként neki járna.

Hirdetés!

Simon évek óta kitartóan hangoztatja, hogy a királyi (korábban hercegi) pár gyermeke, és szülei nagyon fiatalok voltak, amikor megszületett. Simon állítása szerint őt egy, a királyi udvarhoz kötődő családtag örökbe fogadta, és gyermekéveit Portsmouthban töltötte.

Hirdetés!

Hirdetés!

Íme Simon, aki saját maga készítette fotómontázsán állítólagos szülei előtt látható:

Simon megjegyzi továbbá, hogy nagyon hasonlít állítólagos szüleire, és továbbra is követeli, hogy Károly végeztessen DNS-tesztet, Károly azonban nem hajlandó erre. Ennek ellenére az Ausztráliában élő férfi azt mondja, hogy birtokában van a szükséges bizonyítékoknak, amelyek hitelesíthetik állításait.

Neked mi a véleményed?

A borítókép illusztráció!

Hirdetés!