Mérleg-Nyilas-Bak-Halak-Vízöntő-Skorpió: így köszönt ránk a hét második fele

MÉRLEG

A hét második felére a harmonikus társas kapcsolatok jellemzőek. Ezen kívül mindaz, ami a hét első felében késett, vagy nem megfelelően működött, ezekben a napokban végre visszatér a rendes kerékvágásba!

SKORPIÓ

Folyamatosan nőtt az energiaszinted a hét eleje óta, amikor viszonylag alacsonyan állt még! Megnyugtató lehet a tudat, hogy a nem túl rózsás időjárás ellenére kedved egyre inkább napsütéses lesz, és egyre jobban érzed majd magad: a hétvégére pedig olyan dolgokat találsz ki, amelyek másnak eszébe sem jutottak volna, te azonban remekül feldobod velük majd ezt a két napot!

NYILAS

Kicsit befelé fordultál ezen a héten.. Azonban ez nem feltétlenül baj, mert remek felismerésekre jutottál, amelyek egy jövőbeli megújulás alapját képezhetik majd. Úgy érzed, kezded visszanyerni az erődet, és egyre ütőképesebbé válsz! A hét második felében mindehhez egy új ismeretség is jelentősen hozzájárul…

Hirdetés

BAK

A hét eleje meglehető sem zaklatott hangulatban telt, most azonban már a fokozatos lenyugvás fázisában vagy, különösen, ha sikerült az ideges hangulatodból eredő konfliktusokat elkerülnöd. Sokat segít az is, hogy egy olyan ember tér vissza az életedbe, aki a múltban jó hatással volt rád!

VÍZÖNTŐ

Nem könnyű dolog a figyelem középpontjában állni, nem mindenki viseli ezt könnyen, főleg akkor, hogyha ez a mozgásteredet beszűkíti, és olyan kötelező teendőket is rád ró, amelyeket nem szívesen csinálsz. A hét második felében ráadásul az energiavámpírok is megtalálnak!

Hirdetés

HALAK

Egyfajta újító energia uralja ezeket a napjaidat, és ha a hét elején új dolgokba vágtál bele, pár nap alatt már abban a helyzetben vagy, hogy meg tudod határozni azok irányát, és már némi tapasztalattal is rendelkezel a kezdetekben! Remek hangulatban telnek a napjaid, továbbra sem zavarja meg azokat semmilyen probléma, mert ezekre most valamiért nem fókuszálsz.

Ha saját csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés