Mérleg,Halak,Bak,Skorpió,Nyilas,Bak: így indul AUGUSZTUS második hete

MÉRLEG

Könnyen lehet, hogy csak néhány kisebb változásra van szükség ahhoz, hogy a hozzád közel állókkal régóta fennálló problémákat megoldhasd végre. Amennyiben így el tudod kezdeni, és eredményes leszel, az meghozza az önbizalmadat, hogy a lehető legtöbb emberi kapcsolatodat rendezni tudd. Ha van valami az életedben, amelybe régóta szeretnél belevágni, kezdd el még ezen a héten, talán a csütörtöki nap a leginkább ideális!

Hirdetés

SKORPIÓ

Az utóbbi időben egyre sűrűsödnek azok a problémák, amelyeket szeretnél megoldani, és szeretnél új lappal indítani az életed egyes területein! Valószínűleg a tudatosság, a meditáció, vagy legalább az önfejlesztés sokat segítene ezen a területen. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy hogyan tudnád beilleszteni az életedbe ezek közül azt, ami hozzád a legközelebb áll. Kitartással és önfegyelemmel a hét második felében könnyedén megoldasz egy olyan problémádat, amelyet már hetek óta görgetsz magad előtt.

NYILAS

Apait-anyait beleadsz abba a tevékenységedbe, amellyel most a legtöbb idődet töltöd! Nagy dolgokat érhetsz el ezen a területen, amennyiben nem sajnálod az időt és az energiát, és nem “spórolsz” önmagaddal! Itt most nagy jelentősége van az akaratnak, a hét második felében viszont már letisztulnak a dolgok, és a kemény munka lassan átadja a helyét a megérdemelt pihenésnek. Ráadásul felbukkan egy olyan személy, akinek régen szinte tudtodon kívül segítettél, és ez akkoriban neki nagyon sokat jelentett!

Hirdetés

BAK

A csillagok állása amúgy sem gyenge ambíciódat ebben az időszakban még a szokásosnál is jobban felnagyítja, céljaidért, álmaidért egyre hatékonyabban vagy képes fellépni! Éppen ezért fontos döntések meghozatala vár rád az elkövetkezendő időszakban, mindjárt az első hét második felében! Magas energiaszinten és nagy lendülettel működsz ezekben a napokban, mégis előfordulhat, hogy valaki megpróbál téged megtéveszteni és rászedni. Ezért mindenképp járj nyitott szemmel!

VÍZÖNTŐ

Ha vannak olyan problémák az életedben, amelyeket a szőnyeg alá söpörtél ahelyett, hogy megoldottad volna őket, most van itt a legjobb alkalom, hogy végleg kiiktasd őket a mindennapjaidból! Legyél határozott, mert az ilyen problémamegoldás csak ezzel a hozzáállással fog működni! A hét második felében valaki egy új ajánlattal állt elő, amelyet érdemes megfontolnod, mert még az is lehet, hogy hosszútávon hasznos lesz!

Hirdetés

HALAK

Ez a hét könnyen az elengedésről szólhat, mert egyre több olyan dolog van az életedben, amelyek szinte csak holt terhet jelentenek, és ha meg tudsz tőlük szabadulni, sokkal könnyebben elindulhatsz majd egy új, boldogabb élet felé! Érzelmileg felfokozott hangulatban lehetsz, ezért figyelj oda arra, hogy ne hagyd, hogy az emberek Csip-Csup dolgokkal felhúzzanak! A hétvégédet a szeretet és az elfogadás hatja majd át!

Ha a csillagjegyed nincs a fentiek között, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés