Itt a HETI HOROSZKÓP 2021 július második hetére: Kos,Bika,Ikrek,Szűz,Rák,Oroszlán, Mérleg,Halak,Bak,skorpió,Nyilas,Vízöntő: Ezt tartogatják nekünk a csillagok a hétre!

KOS

Ezen a héten különösen nagy jelentősége lesz annak, hogy milyen emberek vesznek körül: szigorúan hanyagold a találkozást és a kapcsolattartást negatív emberekkel, mivel pozitív emberi hatásra van szükséged! Mozogj sokat olyan emberek társaságában, akik jó hatással vannak rád! Összpontosíts a céljaidra, és az önfejlesztéssel is érdemes mélyebben ismerkedned! Olyan hasznos információkhoz juthatsz hozzá, amelyek segítenek megfelelő irányba állnod.

BIKA

Az utóbbi időben ott bujkál a gondolat a tudatod sarkában, hogyha valamit megvennél, amire már régen vágysz, attól jobban éreznéd magad! Azonban gondolj arra, hogy ez csak rövidtávú jó érzést adna, aztán úgyis hamar megunod: a pénzt azonban nem adják vissza! Ne engedd, hogy belerángassanak olyasmibe, ami nem szolgálná a javadat, akármilyen erős meggyőzőképességgel próbálkoznak is! A hét második felében hajlamossá válhatsz a tapintatlanságra, érdemes azonban egy kicsit elgondolkoznod, hogy neked hogy esne, ha más állna így hozzád.

IKREK

Kövesd a szíved szavát, és cselekedj úgy, ami számodra belülről jön! Legbensőbb éned megsúgja neked a helyes utat! Könnyen azzal szembesülhetsz, hogy életed egy fontos területén váratlanul kevés ismerettel rendelkezel: kutass, és nézz utána a jogaidnak, és a fontos információknak! Rendkívül magas intelligenciával rendelkezel, érdemes hát intenzíven támaszkodnod erre az erősségedre! Bevetheted olyan területeken, ahol eddig kevésbé alkalmaztad: pl. a párkapcsolatod kapcsán, mikor arról akarsz megbizonyosodni, hogy mennyire is illettek egymáshoz a valóságban!

Hirdetés

RÁK

Fontos kapcsolatodba tegyél bele mindent, mert a bizalom lesz a központi kérdés! Így a legjobb formádat fogod hozni, és nagy támogatást jelenthetsz partnered számára! Érdemes többször átgondolnod a nagy döntéseidet, nehogy érzelmeid elragadjanak, vagy az egód megakadályozza a vágyott cél elérését! Figyeld az embereket, hogy egyes élethelyzetekben hogyan reagálnak, mert könnyen lehet, hogy a hét második felében hasonló helyzetbe kerülsz, így már sokkal felkészültebb leszel.

OROSZLÁN

Ne pazarold az energiádat olyasmire, amikor valaki bármilyen érzelmi manipulációval vagy kényszerrel megpróbál rávenni, hogy számodra hasznot nem hajtó, vagy kifejezetten hátrányos tevékenységekben vegyél részt. Védd a jó hírnevedet, és akadályozd meg, vagy törd le a veled kapcsolatos pletykákat! Ne hozz elhamarkodott döntést, de keresd meg azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan visszaszerezheted a kontrollt, olyan helyzetekben is, amikor a másik nagyon nem akarja!

Hirdetés

SZŰZ

A folyamatos tevékenykedés, cselekvés segít abban, hogy eltereled a gondolataidat, és így ne uralkodjanak rajtad negatív érzelmeit! Hét közepén rá leszel szorulva, hogy egy fontos üzleti ügyedet rendbe tedd. Életedben régóta várt változás számára ágyaznak meg azok az emberek, akikkel a hét második felében találkozol, ezért legyél résen, és értékeld a utadba kerülő lehetőségeket!

MÉRLEG

Ne hagyd magad kitéríteni, ezért mások kritikájától, zavaró tevékenységétől függetlenül haladj tovább az utadon, meglátod, így sokkal előbb célba érsz majd! Találd meg a lehetőségeket, és személyes képességeid segíteni fognak téged abban, hogy elérd a vágyott cél!

A héten fordíts rá különös gondot, hogy ne hanyagold el a kötelezettségeidet, ezzel kivédheted a rosszindulatú támadásokat! Érdemes egy kicsit több időt önfejlesztésre fordítanod, azonban fontos, hogy jól oszd be az idődet, nem muszáj túlvállalnod magad.

SKORPIÓ

Ne vessz össze olyan emberekkel, akikre a jövőben még szövetségesként számítanál! Érdemes új inspirációért új embereket gyűjtened magad köré, akikkel a legjobbat tudjátok kihozni egymásból!

Ez nem mellesleg új élményekhez is hozzájuttat majd… Ezenkívül jelentős energiatöbblet és romantika is pezseg most az energetikai térben, amely segít abban, hogy erősebb karizmával kommunikálj, és amennyiben párkapcsolatban élsz, közelebb kerültek egymáshoz a partnereddel. Ha pedig szingli vagy, könnyen lehet, hogy most rád talál a szerelem!

NYILAS

Érdemes átgondolnod az anyagi helyzetedet és a pénzügyeidet, és egy kicsit újratervezned a havi költségvetésedet, komolyan priorizálni, hogy mely dolgoknak van nagyobb, és melyeknek kisebb jelentőségük!

Tölts minél több időt azokkal az emberekkel, akik ki tudnak ragadni a hétköznapok gondjaiból, így szóba jöhet, hogy rég nem látott, kedves barátaiddal, vagy olyan rokonokkal találkozz, akikkel valamiért megszakadt a kapcsolat! Érdemes határvonalakat húznod a környezetedben, hogy mások számára világos legyen, hogy ezeket nem tűröd, hogy átlépjék!

BAK

Nagy erőbedobással veted magad egy olyan tevékenységbe, amely nem szolgálja közvetlenül a karriercéljaidat! Lehet ez akár otthonod csinosítgatása, vagy valamiféle hobbi!

Hirdetés

Érdemes egy ritka programot tervezned a társaddal, amely közelebb hoz titeket érzelmileg! A hét első felében találkozol egy régi ismerőssel, és a találkozás érzelmileg felkavar! Sikeresen megakadályozol egy érzelmi manipulációs kísérletet a hét második felében, a hétvégéd pedig feldobottan és gondtalanul telik!

VÍZÖNTŐ

Érdemes kompromisszumokat keresned, mivel olyan emberekkel keveredhetsz vitába, akik a jövőben még hasznodra lehetnek, és kölcsönösen segíthetitek egymást! A veszekedés helyett érdemes a közösre, az együttműködése fókuszálni! Szorgalmas munkádnak meglesz a jutalma, a főnököd felfigyel rád, és az előléptetés is karnyújtásnyi távolságba kerül!

HALAK

Ezen a héten azzal szembesülsz, hogy egy pofátlan energiavámpír alapvetően kérdőjelezi meg az értékrendedet, és mindazt, ami számodra fontos. Állj ki vele szemben határozottan, és add a tudtára, hogy az ilyen típusú emberek a közeledben nemkívánatosak! Kissé alacsony lehet az energiaszinted a hét második felében, amelyet fizikai tevékenységgel tudsz feldobni! A hétvégére már a stabilitás és a biztonság mellett egy magasabb energiaszinten pezsegsz majd, és ennek köszönhetően kivételes élmények várnak Rád!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés