Mérleg,Halak,Bak,Skorpió,Nyilas,Vízöntő: Így megyünk át júniusból júliusba, ez vár ránk a héten

MÉRLEG

Amennyiben nem szereted a munkahelyedet, és úgy érzed, hogy nem kapod meg a számodra megérdemelt helyet, érdemes elgondolkodnod a változtatáson. Ez nem jelenti azt, hogy ugorj a sötétbe, de gondold végig, hogyan tudnád ezt folyamatként lebonyolítani. Érdemes önfejlesztésre gondolnod: melyek életednek azok a területei, ahol könnyen és gyorsan tudnád magad fejleszteni, és jól ki is fizetődnének. A hét második felében mindehhez egy eddig általad kevéssé ismert kollégától váratlan segítséget is kapsz.

Hirdetés

SKORPIÓ

Remek lehetőség talál rád a hét közepén, egy olyan találkozó formájában, amelyet már régóta halogattál. Ennek ellenére ezen a héten már ne hozz jelentős döntéseket, különösen azért, mert ezen a héten érzelmi hangulatod hullámzó lehet! Amikor megnyugszol, te is látni fogod, hogy semmi értelme harcolni egymással, ugyanis sokkal hatékonyabb a közös pontokat megtalálni, és egyfajta kölcsönös együttműködést kialakítani, vagy amennyiben ez nem lehetséges, elmenni egymás mellett.

NYILAS

Munkahelyeden arra fogsz kényszerülni, hogy más mulasztásai miatt kelljen magyarázkodnod, azonban gondold végig, hogy érdemes-e érte tartanod a hátadat. A hét második felében valaki egy nem teljesen törvényes ajánlattal áll eléd: amennyiben meggyőződtél arról, hogy nem felel meg a szabályoknak, és bajod lehet belőle, érdemes azt visszautasítanod még akkor is, ha nagy érzelmi nyomást próbál rád gyakorolni.

Hirdetés

BAK

Lassan felszáll a köd, és elkezdenek letisztulni a dolgok. Ennek ellenére, amíg nem teljesen tiszták a vonalak, érdemes az érzelmeidet pórázon tartanod, mert azok kontrollálatlan megnyilvánulása veszélyeztetheti a céljaidat! Bár jellemző rád a gyakorlatiasság, azonban a héten erős késztetést érezhetsz egy helyzetben arra, hogy elhamarkodottan dönts! Állj ellen a késztetésnek, és gondold át alaposan!

VÍZÖNTŐ

Amennyiben belemenős stílusban fogalmazol, és ami a szíveden, az a szádon, a lényegre térsz, az ezen a héten ki fog fizetődni, mivel az emberek díjazzák az őszinteségedet! A titkaiddal azonban csínján, azokat ne add ki senkinek! Az érzelmeid elnyomása nem vezet eredményre, nem érdemes azokat tudatosan végiggondolnod, és csak azután szabad utat engedni neki.

Hirdetés

HALAK

Ezen a héten elválik, hogy kik azok az emberek, akikre komolyan számíthatsz, és kik azok, akik a bajban elhagynának! Remek lehetőség ez letisztázni az emberi kapcsolataidat, leépíteni az energiavámpírokat, és ezzel egy sokkal tisztább személyes teret létrehozni energetikai értelemben! Energiáidat vezesd le, és így negatív érzelmeid és a javadra szolgál hatnak, hajtóerőt adva valamely hasznos tevékenységhez!

Ha a csillagjegyed nincs benne a fenti cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utalunk.

Te mit gondolsz?

Hirdetés