Mérleg-Nyilas-Bak-Skorpió-Halak-Vízöntő: ezt hozza az április második, gyönyörű tavaszi hete

Mérleg

A mérleg jegyétől a nap az egész évben ebben az időszakban helyezkedik el a legeslegtávolabb. Ez azzal járhat, hogy jobban hat rád a tavaszi fáradtság, és több pihenésre van szükséged. Más oldalról viszont szárnyra kap az intuíciós képességed: olyan dolgokat értesz meg, látsz át, vagy éppenséggel érzel meg előre, amelyeket az emberek többsége képtelen érzékelni. A szokottnál is lassabban hozol azonban döntéseket: érdemes csiszolnod azt a képességedet, hogy a különböző körülményeket rangsorold, és megfelelően priorizálj. Mielőtt bármit kimondanál, alaposan gondold végig, hogy később ne legyen belőle baj.

Hirdetés

Skorpió

Nem feltétlenül lesz könnyű a számodra betartani számodra a szociális távolságtartás szabályait, azonban érdemes önfegyelmet gyakorolnod, és kitartanod. Nagyon sokat tanulhatsz önmagadról, illetve akár másokról is ebben az időszakban. Rendkívül hasznosan töltheted el az időt otthonod nyugalmában, korlátozott kikapcsolódási lehetőségek mellett is, és olyan szórakozási formákat fedezhetsz fel, amelyeket eddig nem próbáltál volna ki.

Nyilas

A tavasz közeledtével kiszínesedik a világ, és hihetetlen energiák szabadulnak fel. Ezt te is érzed, és előtérbe kerül az intuitív és kísérletező hajlamod: megrohannak az ötletek, és rengeteg tervet kovácsolhatsz. Ezeket írd fel magadnak, és akár kezdd el kidolgozni: amint elmúlik ez az átmeneti időszak, nekiláthatsz a megvalósításukhoz. Érdemes átgondolnod, hogy azok a céljaid, amelyeket eddig követtél az életedben, valóban a saját, belülről jövő céljaid-e, vagy pedig valaki más küldetését valósítod meg. Amennyiben így lenne, sosem késő változtatni.

Hirdetés

Bak

Ebben az időszakban szokatlan népszerűségre számíthatsz, kitartásod és energiád magával ragadja az embereket. Nem mindig vagy ügyes a kommunikáció terén, azonban ez most nem is fog annyit számítani, mert a tetteid beszélnek helyetted, és ezek már önmagukban lenyűgözik az embereket. A hangulatod ennek ellenére nem biztos, hogy tökéletesen alakul, szokatlan hangulatingadozásokkal szembesülhetsz: nem fogod jól tolerálni, amennyiben akadályok tűnnek fel az utadban. Mindig gondolj arra, hogy ezek pont azért vannak ott, hogy tanulj belőlük, és legközelebb már sokkal hatékonyabb tudj lenni.

Vízöntő

A Vízöntő épp az egyik legszélesebb világlátással és érdeklődéssel rendelkező jegy. Ebben az időszakban a világlátásodat olyan irányban is szélesítheted, ami eddig talán rejtve maradt: nem horizontálisan, hanem vertikálisan. Utazás és nyüzsgés helyett önismerettel és elmélyüléssel töltheted ezt az időszakot, és arra is rá fogsz jönni, hogy önmagad megismerése hogyan segíthet hosszú távú céljaid elérésében.

Hirdetés

Halak

A halak ebben az időszakban egy érzelmi hullámvasúton utaznak, a Mars sajnos pont úgy áll az égen, hogy sokkal könnyebben felingerelnek azok a dolgok, amelyeket normális körülmények között szinte észre sem vennél. Tudatosan kell készülnöd arra, hogy a bántásokat ne vedd fel, a pletykákra pedig ne figyelj oda. Amennyiben ezt mégsem tudod megtenni, leülhetsz azokkal az emberekkel, akik ebből a szempontból problémásnak tűnnek, és őszinte beszélgetés keretében megkérheted őket, hogy hagyjanak fel a bántásoddal. Kicsit figyelmetlen leszel, ezért érdemes jobban fókuszálnod mindenre, amit általában el szoktál felejteni.

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés