Miután az idős férfi elhunyt, egy nagy-nagy zacskót találtak nála a szomszéd kislány nevével. Amikor meglátták a tartalmát, majdnem elájultak

A szomszéd bácsit mindenki nagyon szerette. Különösen a frissen a házba költöző Williams család. Az idős férfi az első naptól kezdve végtelen szeretettel és törődéssel fordult az új lakók felé.

Hirdetés

A 83 éves nyugdíjas extrém sportokkal foglalkozott egész életében, és mindenkivel nagyon beszédes volt, de egy napon elvesztette feleségét és ez mindent megváltoztatott. Ken magába zárkózott, alig mozdult ki a lakásából.

A család meg akarta hálálni az eddigi szeretetet, amit kapott a férfitől és boldogan újságolták el neki, hogy gyermekük lesz. Egy kislány.

Hirdetés

Ken nagyon örült a hírnek, és alig várta, hogy találkozhasson a kicsivel. Főleg, hogy a saját gyermekére emlékeztette. Sajnos alig múlt pár hónapos az újonnan született kislány, a nyugdíjas férfi elhunyt. A lakásában viszont egy szatyrot találtak, amin a szomszéd kislány frissen született kislányának volt a neve: Cadi.

A család legnagyobb meglepetésére a szatyorban ajándékok voltak. Annyi, hogy a kislány minden évben kinyithat egyet 16 éves koráig.

Ken érezte, hogy már nem fog sokáig élni, ezért elment, és évekre előre bevásárolt ajándékokból.

Micsoda jólelkű ember!

Forrás: Blikk Rúzs
Hirdetés