Nostradamus próféciája szerint Károly hamarosan lemond a trónról, meglepő ki váltja

Bár Nostradamus a 16. században élt, a mai napig sokak megbíznak ködös, ám meglepően pontos jóslataiban.

Hirdetés

Követői, köztük egyik legnevesebb szakértője, Mario Reading állítják, hogy a francia csillagász próféciái előre jelezték Napóleon hatalomra jutását, a két világháborút, vagy az atombomba feltalálását.

II. Erzsébet királynő halálával kapcsolatban is pontosnak bizonyult a jóslata, mivel a prófécia úgy szólt, édesanyához képest öt évvel előbb fog örökre távozni a földi világból. A tények pedig alátámasztották a jóslatot: az anyakirályné 101 évesen hunyt el, míg II. Erzsébet 96 éves volt halálakor.

Hirdetés

Mario Reading azon az állásponton van Nostradamus jóslatainak értelmezése alapján, hogy III. Károly nem sokáig fog uralkodni. De mire alapozza mindezt?

Hirdetés

Nostradamus jóslatait több szakértő úgy értelmezi, hogy utalnak II. Erzsébet unokáira, Vilmosra, Harryre Beatrixra. A prófécia egyes értelmezései szerint a királynő halálával lényegében a királyi család uralkodása is véget ér.

Ez jelen pillanatban nincs így, mert III. Károly követte édesanyját a trónon. Viszont tény, hogy a király már most idős, és ha emiatt lemondana a közeljövőben, a jóslat szerint olyasvalaki követné, aki nem számított rá, hogy valaha is uralkodni fog.

A legtöbben itt arra gondolnak, hogy Vilmos herceg helyett valamilyen okból Harry herceget koronázzák meg. Ő ez esetben IX. Henrik néven uralkodna.

Hirdetés

Ugyanakkor, ha Nostradamusnak igaza van, királysága rövid életű lesz, és a brit monarchia korszaka végleg véget ér.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés

Hirdetés