Szűz-Bika-Ikrek-Kos-Oroszlán-Rák: így köszönt ránk november harmadik hete

KOS

Ha egy helyzettel kapcsolatban sok harag gyűlt fel benned, lépj egy lépést hátra, és próbáld máshogy megközelíteni. Ezen a héten kedvezőek lesznek ahhoz az energiák, hogy elsimítsd azokat a félreértéseket, amelyek akár még hetekig, ha nem hónapokig megkeserítenék a mindennapjaidat. Ha megkeresel valakit, akivel a múltban együtt dolgoztál, nagy lehetőséghez juthatsz.

BIKA

Egy távolabbi rokonoddal, akivel azonban lelkileg nagyon közel álltok egymáshoz, váratlan, és súlyosnak látszó összetűzésben lesz részed a hét első felében. A hét második felében megtapasztalod, mennyire fontos, hogy a jelentős és életed alakulására komoly hatással lévő kérdésekben alakítsd ki saját véleményt, és gondold át azokat alaposan, ne pedig mások feje után menj!

Hirdetés

IKREK

Ne add ki a titkaidat másoknak, még akkor sem, hogyha erős késztetést érzel arra, hogy valakinek kiöntsd a lelked. Ne ess bele abba hibába, hogy huzamosabb ideig az életedbe engedsz valakit, akit nem kedvelsz, csak azért, mert jelentős információt remélsz tőle. Az ilyen emberekkel ki az életedből!

RÁK

Az életedben egy fontos területen nagy változás előtt állsz, amelyet egyrészt vársz is, másrészt egy kicsit tartasz is tőle! Érdemes egy kicsit jobban megismerkedned vele, és lehet, hogy éppen a javadra válik majd! A hét második felében egy kellemes meglepetés is fog érni!

Hirdetés

OROSZLÁN

Hirdetés

A hét első felében akarva-akaratlanul valótlan információkat kaphatsz, ezért nagyon fontos, hogy minden, kollégáidtól kapott tartalmat alaposan gondolj át, és ellenőrizz. Nem biztos, hogy az illető szándékosan informál félre, de tény, hogy sokat árthat a karrierednek, ha nem vagy elég körültekintő! A hét második felében nagy lehetőséghez jutsz, hogyha képes vagy nyitottan állni olyasmihez, ami korábban talán nem is érdekelt volna.

SZŰZ

Ne válj az érzelmeid által mozgatott marionett bábuvá, főleg, hogy kiemelkedő tudatossággal bírsz! Erre most, ezen a héten különösen nagy szükséged lesz! A hét második felében az életedbe egy olyan ember érkezik, akivel közel kerültök majd egymáshoz, legyen az baráti kapcsolat, vagy akár annál több!

Ha a csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utaltunk.

Csodás hetet kívánunk az összes csillagjegynek!

Hirdetés