Bak-Skorpió-Nyilas-Halak-Vízöntő-Mérleg: ezt tartogatják a csillagok november harmadik hetére

MÉRLEG

Ne vitatkozz feleslegesen olyan emberekkel, akiknek a világnézetük homlokegyenest ellenkezik a tieiddel. Úgysem tudod megoldani a problémát, és a másik fél nem fog változtatni az álláspontján! Ha túl feszültnek érzed magad, vezesd le a feszültséget a hét második felében egy jó beszélgetéssel, amelyet egy olyan családtagoddal folytatsz le, akivel már régen nem beszéltél!

Hirdetés

SKORPIÓ

Ne hagyd, hogy eltérítsenek a céljaitól, akkor is a hosszútávú elképzelésedet tartsd fókuszban, hogy ha rövid távon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt vártad volna. A hét második felében figyelj különösen az emberi kapcsolataidra, nem árt ezekre is rendszeresen fókuszt helyezni, most pedig különösen kedvezőek hozzá az energiák.

NYILAS

Van egy titok, ami már régóta nyomaszt téged, és ennek a hétnek a közepe táján végre kiadhatod azt magadból, mivel találsz egy olyan személyt, akit elég megbízhatónak tartasz, hogy a rábízd a titkodat. Légy óvatos, ne engedd, hogy az anyagi helyzetedet, és a hír nevedet bárki veszélybe sodorja a hét második felében.

Hirdetés

BAK

Ha még nem tetted volna meg, figyel jobban az egészségedre, mert ez munkaképességed egyik alapja! Céljaidat és feladataidat sem fogod tudni teljesíteni, hogyha egészséged megrendül. Érdemes egy kicsit jobban megismerned magad, így ha több szabadidőd van, az önfejlesztés nem rossz választás!

VÍZÖNTŐ

Hirdetés

Egyik bizalmasodról kiderül, hogy pletykál rólad, és titkaidat folyamatosan kiszivárogtatja. A megbízhatatlan embereket érdemes harag és a helyzet túlbonyolítása nélkül elengedned az életedből, ez az ő döntésük, a másik pedig a tied! A hét második felében komolyan felkelti az együttérzésedet valaki, akit eddig nem kedveltél.

HALAK

Legyél együttérző a környezetedben élőkkel, mert az utóbbi időszak nem túl könnyű nekik, és lelkileg sokan nehezen viselik közülük. Talán még te vagy az, aki a leginkább megőrizte lelki egyensúlyát, így rád fog hárulni, hogy nyugtatgasd őket. Tölts minél több időt a barátaiddal, az se baj, hogyha online beszélgetés formájában: a lényeg az, hogy ki tudjátok adni magatokból a feszültséget!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor alább, csillagjegyedre kattintva el tudod olvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hetet kívánunk minden egyes jegynek!

Hirdetés