Oroszlán-Kos-Bika-Szűz-Rák-Ikrek: sok kétséget eloszlat NOVEMBER HARMADIK HÉTVÉGÉJE

KOS

A szombati napon kellemes meglepetés vár rád, mert egy rég nem látott ismerős veszi fel veled a kapcsolatot! Mindez nagy lelkesedést vált ki belőled, nem sok kedved van a házimunkához ezen a hétvégén, de a kötelezőket azért valahogyan kipörgeted.

Hirdetés

BIKA

Ha valaki nagyon felbosszanthat ezen a hétvégén, és csakis azon múlik, hogy hogyan fog alakulni ez a két nap, hogy hogyan tudod magadban lereagálni mindezt. Ha hideg fejjel tudod kezelni a kérdést, győztesen kerülhetsz ki a konfliktusból, és nyugalmasan telnek majd a pihenésre szolgáló napjaid.

IKREK

Mozgalmas hétvége lesz, rengeteg feladatot teljesítesz, azonban ezek nem kötelességszerűen lesznek, hanem olyasmi, amiket már előre beterveztél, és saját, belülről jövő céljaidat szolgálják. Mindez jelentős hatékonyság érzéssel, önbizalommal és lendülettel tölt el téged, amely a következő hétre is fennmarad!

Hirdetés

RÁK

Akkor teszel a legjobban, ha e hétvége kapcsán kivételesen elengeded a kontrollt, és lemondasz arról, hogy a terveid maradéktalanul megvalósuljanak! Több váratlan esemény is történik, amelyek közül lesznek kellemetlen és kellemes meglepetések is: egy dolog azonban biztos, semmi sem az előre eltervezettek szerint alakul.

OROSZLÁN

Hirdetés

Itt az ideje, hogy leszámolj a múlttal, még akkor is, hogyha egyes, múltbeli események, problémák, vagy konfliktusok intenzíven foglalkoztatnak! Hogyha ezek szereplőivel még mindig szeretnél kapcsolatban maradni, vagy szeretnéd velük felújítani a kapcsolatot, mindenképpen érdemes lezárnod a múltat, és tiszta lappal indulnotok.

SZŰZ

A szokottnál lényegesen magasabb energiaszinten leszel ezen a hétvégén, még akkor is, ha fogalmad sincs, hogy minek köszönheted mindezt! Adj az energiából a szeretteidnek is, mert az energiák most a leginkább a közös, társas pihenésnek kedveznek: meglátod, hogy igazán tartalmas, pihentető, valódi kikapcsolódást nyújtó hétvégét töltötök majd együtt!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget .Az előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés