Kos-Bika-Oroszlán-Ikrek-Szűz-Rák: így lep meg bennünket november utolsó teljes hete

KOS

Egészen biztos, hogy nem halogatod a végtelenségig a karácsonyi ajándékok beszerzését, mivel a legpraktikusabb megoldás minél előbb túl lenni rajta. Arról nem is beszélve, hogy akkor tudod a legszebb ajándékokat összeválogatni, hogyha már időben elkezded őket kinézni. Egész biztos, hogy sok örömöd leled majd ebben!

Hirdetés

BIKA

Olyan érzésed lesz, hogy a kollégáid talán túlzottan is sokat tudnak a magánéletedről: egy olyan személy, akit a bizalmasodnak tartasz, túlzottan sok információt ad ki rólad, ami akár pletykák alapjául is szolgálhat. Hogyha rájössz, hogy ki az, beszélj a fejével, hogy kiderüljön, miért teszi, és meggyőzd, hogy hagyja abba, mert neked ez rosszul esik. Ha ez sikerül, a hét második fele már sokkal nyugalmasabban alakul majd!

IKREK

Ezen a héten meg kell találnod a mértéket, hogy hogyan egyensúlyozol a magánéleted, valamint a munkád, és azon belül az egyes feladatok prioritásai között. Amennyiben nem sikerül eltalálnod a helyes arányokat, könnyen túlnőhetnek rajtad a feladatok, és az egész heted egy merő stressz lehet! A hét második felében azon kapod magad, hogy már komolyan elgondolkozol, kinek milyen ajándékot venné karácsonyra.

Hirdetés

RÁK

A bolygók állása most olyan energetikai állapotot teremt, amely felfokozza kreativitásodat, és az intuíciód által jelentett bölcs sugallathoz is sokkal könnyebben hozzáférsz, mint máskor. Amennyiben komoly döntéseket kell hoznod, ezt a hatást könnyedén felhasználhatod, és így sokkal hatékonyabb lehetsz!

OROSZLÁN

Hirdetés

Udvarias, magabiztos és méltóságteljes vagy. Éppen ezért sokszor hajlamos lehetsz a túlzott nagyvonalúságra, és arra, hogy a környezetedben egyeseknek elnézd a kisszerű viselkedést. Ezen a héten azonban jobban teszed, hogyha ilyen esetekben is kiállsz magadért, nehogy már késő legyen! A hét közepén egy váratlan esemény derít téged jókedvre!

SZŰZ

Ezen a héten remek önbizalomnövelő kihívások várnak rád! Ha pozitívan tudsz kijönni belőlük, és megoldod a problémákat, önbizalmad megsokszorozódik. Ne feledd, hogy azoknak a készségeknek, erőforrásoknak a tárháza, amelyekkel rendelkezel, sokkal szélesebb, mint azt elsőre gondolnád! Legyen nagyon szép heted, és győzd azokat a kihívásokat!

Ha a csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utaltunk.

Csodás hetet kívánunk az összes csillagjegynek!

Hirdetés