Bak-Skorpió-Vízöntő-Halak-Mérleg-Nyilas: ajtóstul ront a házba november utolsó teljes hete

MÉRLEG

A hét első felében olyasmivel fognak megkeresni, amihez semmi kedved nincs, azonban érzelmi manipulációval megpróbálnod rávenni, és egy olyan helyzetbe szorítani téged, hogy ne legyen más választásod. Egyetlen egy szónak a kimondásával azonban könnyen rövidre zárhatod a helyzetet: csak mondj nemet! A hét második felében különösen harmonikus energiák érkeznek, ennek köszönhetően a magánéleted szebb napokat fog élni, mint az utóbbi hónapban bármikor!

Hirdetés

SKORPIÓ

Kiélesednek az érzékeid a hét első napjaiban: sokkal jobban tudsz koncentrálni, a memóriád, és az intuíciód is felerősödik! Éppen ezért, ha komoly döntéseket kell hoznod, vagy kemény feladatokat megoldanod, azokat lehetőleg a hét első felében tedd! A hét második felére egy kicsit elfáradhatsz, azonban olyasféle pihentető hangulatba kerülsz majd, mint ahogy az édes pihenés esik az egész napos kemény munka után! (csak itt éppen több napról lesz szó)

NYILAS

Ne enged, hogy agresszív emberek úgy tegyenek, mintha jobban tudnák, hogy neked mire van szükséged, mint neked saját magadnak. Ilyen helyzetekben ne udvariaskodd túl a dolgokat,  egyértelműen add a tudtukra, hogy hányadán is álltok! Mindennek köszönhetően a hét második felében felszabadult hangulatba kerülsz, és az emberek ezt megérzik rajtad: többen is megkeresnek tanácsért!

Hirdetés

BAK

Ezen a héten egyáltalán nem baj, hogyha nem engeded ki a kezedből a gyeplőt, mert olyan kérdésekkel kell foglalkoznod, amelyeket valóban te tudsz a legjobban megcsinálni. Ne engedd, hogy mások beleszóljanak a dolgaidba, még véghez nem vitted a terveidet! A hét második felében kiengedhetsz, mert ez a viszonylag merev hozzáállás a hétköznapokban nem fog hosszútávon működni.

VÍZÖNTŐ

Hirdetés

Úgy érzed, hogy különösen türelmes vagy ezekben a napokban, és te magad sem tudod, hogy honnan van ez a földöntúli birkatürelem. Ennek ellenére ne engedd, hogy mások ezzel visszaéljenek, mert ez az állapot kiválóan alkalmas arra, hogy egy megnövelt koncentrációképességgel elvégezd a feladataidat. Ne arra használd a türelmet, hogy lelki szemetesládává válj az alkalmatlankodó ismerősök számára. Ennek ellenére, természetesen legyél empatikus azokkal, akik megérdemlik!

HALAK

A szokottnál kimértebb és racionálisabb hangulatban vagy, szinte szívod magadba az információkat, amelyek birtokában egy lépést hátra lépve racionális, és nem alapvetően érzelmek által meghatározott döntéseket tudsz hozni. Akik régóta ismernek, akár rá is csodálkozhatnak erre, de tény, hogy önismereti utad eredményeképpen komoly előrelépéseket tettél! A hét második felében elkezdenek érkezni hozzád a karácsonyi ajándékötletek, és jól teszed, ha minél előbb elkezded az ajándékok beszerzését, hogy mindenki a hozzá illő ajándékot kaphassa!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor alább, csillagjegyedre kattintva el tudod olvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hetet kívánunk minden egyes jegynek!

Hirdetés