Nyilas-Bak-Halak-Skorpió-Vízöntő-Mérleg: ennyi csodát tartogat 2020 szeptemberének utolsó hétvégéje!

MÉRLEG

Nem minden napi két napra számíthatsz, sok programlehetőséggel, amelyből minél többet érdemes kipróbálnod! Nem lesz könnyű választani, de azokat részesítsd előnyben, amelyekre mélyen belül, őszintén a leginkább vágysz. Vasárnap olyan változással szembesülsz, amely elsőre kissé meglep, de szerencsére könnyen alkalmazkodsz az ilyesmihez, és még kalandokat is tartogat a számodra.

Hirdetés

SKORPIÓ

Olyan kihívást hoz a hétvége, amelynek megoldása sajnos nem várhat, és minél előbb túl vagy rajta, annál előbb folytathatod a hétvégét a tervezettek szerint, vagy egyszerűen spontán módon, de a lényeg az, hogy nyugodtan és felszabadultan! Ha letudtad a kötelezőket, jöhet a felhőtlen pihenés, lehetőleg valami aktív kikapcsolódással, mint sport, vagy egy nagyobb kirándulás!

NYILAS

A spontaneitás uralja ezt a hétvégét, nem pedig a megtervezett programok, vagy a kötelezettségek. Több társasággal is összefutsz ezen a hétvégén, sok régi ismerőssel, és annál több régi kedves élménnyel találkozol, ahogyan azt felelevenítitek. Remek hangulatban telik, és igazi feltöltődést hoz a hétvége.

Hirdetés

BAK

Valaki bizalmasan megoszt veled egy olyan titkot, amelyet nehezen hiszel el, azonban csodálatos lehetőségeket rejthet a számodra. Valamilyen aktív programot szeretnétek a családdal a hétvégén, amelyet már régen terveztetek. Ráadásul most végre megvalósul! Ennek még az esetleges rossz idő sem jelenthet akadályát!

VÍZÖNTŐ

Bár felhőtlen hangulatban kezded a hétvégét, és nem árulok el nagy titkot, de ilyen hangulatban is fejezed be, közte azért lesz pár olyan pillanat, amikor azt kívánod, bár máshol lennél. Kellemetlenséget okozhatnak neked olyan emberek, akik mindent kontrollálni szeretnének, míg te inkább a spontaneitás híve vagy, és nyitott vagy az újdonságokra.

Hirdetés

HALAK

Van olyan, számodra fontos személy, akivel már nagyon rég nem beszéltél, vagy nem találkoztál? Ha igen, tárcsázd fel a telefonodon, és beszéljetek meg egy találkozót! Meglátod, nincsen ennél jobb program! Egyébiránt a Harmónia és a nyugalom jellemzi ezt a hétvégét, és nem fogsz törődni azzal sem, ha valaki kellemetlen megjegyzéseket tesz rád. Az ő baja, a Te nyugalmadat most semmi nem törheti át!

Ha csillagjegyed nem szerepel a fenti leírásban, akkor alább, saját jegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre egyetlen esetben sem utalunk.

Kellemes HÉTVÉGÉT kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés