Nyilas,Bak,Vízöntő: március utolsó hete változást ígér

NYILAS

A nem biztos, hogy az önbizalmad reális önértékelést tükröz ebben az időszakban, könnyen lehet, hogy alulbecsülöd magad: sokkal jobb vagy probléma megoldásban, mint azt gondolnád. A komoly kihívások is ezt erősítik meg benned.

Hirdetés

Az emberi kapcsolatok terén, ha voltak is negatív élményeid, ebben az időszakban egyre több ember irányából tapasztalhatsz pozitív hozzáállást: az emberek becsülnek és szeretnek téged, még ha ehhez természetesen alaposabban meg is kell ismerniük.

Te se ítélj vaktában, az elhamarkodott döntéseket később sokszor nehéz visszacsinálni, még ha meg is bánnánk.

Hirdetés

BAK

Ennek a hétnek nagy jelentősége lesz abból a szempontból, hogy az elkövetkezendő időszak, különösen az április stabil, vagy lejtmenetet hozó időszak lesz-e a személyes életedben.

Vannak olyan döntések, amelyeknek a súlyát nem tudjuk azonnal felmérni, éppen ezért nem szabad azokat elhamarkodottan és tévesen megoldani! Még ha sürgősnek is tűnik a döntés, szánjunk időt arra, hogy alaposan végig gondoljuk, feltérképezzük az esetleges forgatókönyveket, kimeneteleket! Amennyiben szükséges, érdemes másoktól is tanácsot kérünk, akinek azon a területen van már tapasztalatunk.

Érdemes meglepned a párodat valamivel, akár egy kedves gesztussal ebben az időszakban: ez igen jól fog neki esni, és ismét közelebb kerülhettek egymáshoz!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Érdemes egy kicsit többet hallgatnod a logikára, racionalitásra, és egy kicsit erősebben priorizálnod, félretéve a változatosság iránti igényedet ebben az időszakban. Lassú víz partot mos: a kitartásnak különösen nagy jelentősége lesz.

A bizonytalanságodon nem kizárólag élménykereséssel lehetsz úrrá, hanem megbízható, fegyelmezett tervezéssel és cselekvéssel is.

Segítenek továbbá azok az emberek is, akik körülvesznek, akiben megbízhatsz, és akikre számíthatsz.

A kreativitásodat és új ötleteidet most arra tartogasd, hogy milyen közös beltéri tevékenységeket találhatnátok ki együtt: hogyan érezhetnétek magatokat a legjobban, még limitált körülmények között is.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

A többi csillagjegyre vonatkozó horoszkóp az alábbiakra kattintva érhető el:

HALAK, KOS, BIKA

Hirdetés

IKREK, RÁK, OROSZLÁN

SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ

NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ

Hirdetés