Rák-Bika-Kos-Szűz-Oroszlán-Ikrek: szokatlan erővel áramlik az energia 2020 OKTÓBER harmadik hétvégéjén

KOS

Szánj elegendő időt magadra ezen a hétvégén, mert teljesen természetes, hogy neked is vannak szükségleteid, ne csak mindig a céljaidnak élj, te is számítasz! Azért is érdemes kipihenned magad, és a saját dolgaiddal is foglalkoznod, mert a következő hét rendkívüli kihívásokat tartogat! Vasárnap váratlan vendégeid érkeznek..

Hirdetés

BIKA

Szombaton megszaporodott ház körüli teendőkkel találod magad szembe, így elképzelhető, hogy a kötelezettségek teljesítése az egész napot elviszi majd! Ezért azonban bőségesen kárpótol majd a vasárnap, ahol egy családi összejövetelen rendkívül jó hangulatban telik az idő, és olyan rokonokkal is jól elbeszélgetsz, akikkel már igen régen nem hallottatok egymásról!

IKREK

Felhőtlen kikapcsolódást hoz ez a hétvége, feltéve persze, hogy kiéled azokat a szükségleteidet és vágyaidat, amelyek a leginkább készülnek már kitörni belőled! A jó beszélgetések és a közösségi programok mellett új szellemi kihívás is érkezik az életedbe a szombati napon!

Hirdetés

RÁK

Szombaton nem ébredsz a legjobb hangulatban, azonban családtagjaid megértő és nyugodt hozzáállása fokozatosan jobb kedvre hangol majd! Ez egyben meghatározza az egész hétvégéd hangulatát is… Ráadásul új ismeretségek is várnak Rád, elsősorban a vasárnapi napon!

OROSZLÁN

Hirdetés

Bár kellemetlen az időjárás, azonban a te lelkiállapotodat, elsősorban belső erőd hatja át, és emiatt egyáltalán nem tud megérinteni az esős, nyirkos hűvös idő. Nemcsak kiegyensúlyozott, de egyben energikus is vagy, ezért az emberek a szokottnál is jobban keresik a társaságodat! Úgy ülnek körül téged, ahogy a meleg tűzhelyet a hideg napokban! Vasárnap betoppan az életedbe valaki, akit már nagyon rég nem láttál!

SZŰZ

Óvatosságra intenek a csillagok ezen a hétvégén: vigyázz az értékeidre, illetve legyél óvatos az utóbbi időben kötött ismeretségeiddel, mert nem biztos, hogy mindenki a legjobb szándékkal áll hozzád! A hétvége felszínre hozza egy olyan oldaladat, amelyet te is csak ritkán tapasztalsz meg, egy sokkal hevesebb személyt, akinek szenvedélyessége még téged is meglep!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget .Az előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű harmadik októberi hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés