Vízöntő-Nyilas-Mérleg-Skorpió-Bak-Halak: új energiákat mozgat meg OKTÓBER harmadik hétvégéje

MÉRLEG

Bár a heted egy kicsit másképpen alakult, mint amit elterveztél, ez azonban nem jelenti azt, hogy sikertelen volt, azt pedig végképp nem, hogy a hétvégén ne tartogatna pozitív fejleményeket! Remek lehetőség bukkan fel a hétvégén, amelyre őszintén szólva nem nagyon számítottál. Ennek ellenére ne vesd el azonnal, gondold végig, hogy mi mindent jelenthet a számodra!

Hirdetés

SKORPIÓ

Egy olyan emberi kapcsolatodat, amelyet korábbiakban az egyik legfontosabbnak tartottál az életedben, az utóbbi napokban elkezdte beárnyékolni a gyanú! Most az egyik legfontosabb dolog, hogy ezt helyre tedd! Amennyiben sikerül, a hétvége sok örömet, és igazi energia utánpótlást tartogat majd: úgy fogsz feltöltődni, mint a mobil telefon a töltőn!

NYILAS

Mókás és felszabadult szombati nap vár rád, és annak ellenére, hogy az időjárás nem lesz éppen ideális, remek hangulatban, csodás új élményeket szereztek együtt a családtagjaiddal! A vasárnapi napot egy kisebb dolog fölötti nézeteltérés árnyékolja be, amelynek azonban mégis nagy a jelentősége: hosszú távú terveidet is komolyan érinti a felszín alatt!

Hirdetés

BAK

Ezen a hétvégén teljes mértékben kiszakadsz a mindennapok rutinjából, és érdekes, új dolgokat próbálsz majd ki! Könnyen lehet, hogy egy régóta tartogatott titkod lelepleződik valaki előtt, azonban meglepetéssel veszed majd tudomásul, hogy messze nem fogadják majd olyan rosszul, mint ahogyan elképzelted!

VÍZÖNTŐ

Az is lehet, hogy nem vártál semmi mást ezen a hétvégén, mint hogy a kellemetlen időjárás elől bemenekülj a meleg lakásba, és egy jó könyv, vagy egy film mellett meleg tehát hörpölhess! Ennek ellenére azonban olyan nem várt program lehetőség adódik, amely alaposan felpörget és felvillanyoz! Vasárnap egy kellemes meglepetésben is részed lesz!

Hirdetés

HALAK

Azon kaptad magad már a hét elején is, hogy a szokottnál jobban várod a hétvégét. Nyilván azért, mert a lelkednek még nem sikerült teljesen feltöltődnie… Így érdemes olyan tevékenységeket végezned a hétvégén, amelyekről tudod, hogy leginkább pihentetőleg hatnak Rád! Ráadásul vasárnap váratlan látogatók toppannak be, keresztülhúzva egyes számításaidat…

Ha csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzésünket:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, illetve az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű harmadik októberi hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés