Ikrek-Rák-Szűz-Kos-Oroszlán-Bika: a HOSSZÚ HÉTVÉGE bővelkedik a változásokban

KOS

Bár a hétvége általában nem erről szól, most mégis (még a pihenés közben is!) új lehetőségek találnak meg. Ezzel együtt vedd figyelembe, hogy ne tervezd túl magad kötelességszerű tevékenységekkel: a sok hetes kemény munka után megérdemelsz egy igazán pihentető hosszú hétvégét, amikor feltöltődhetsz!

Hirdetés

BIKA

Nem volt könnyű heted, volt benne egy elég intenzív hajrá, most azonban itt az idő, hogy teljesen ki tudj kapcsolni! Zárd ki a tudatodból mindazt, ami a hétköznapokban kínoz, és add át magad a felhőtlen kikapcsolódásnak: egész biztos, hogy a családod is örülni fog ennek!

IKREK

Igen magas az energiaszinted, életed eme fontos időszakában, amely akár sorsfordítónak is bizonyulhat! Ennek ellenére ne felejtsd el, hogy a hosszú hétvége igazából a pihenés ideje, még ha aktív pihenést is választasz! Mindenképpen úgy töltsd el, hogy fel tudj töltődni!

Hirdetés

RÁK

A pénteki napon a hold már az első negyedbe váltott, és ennek az energiája határozza meg elsősorban a hétvégédet! A szokottnál is erősebben érzelmi oldalról közelíted meg a dolgokat, és hajlamos lehetsz arra, hogy lebecsüld azokat az eredményeket, amiket elértél! A legjobb tehát, ha hétvégén nem eredményekre törekszel, hanem csak arra, hogy jól érezd magad!

OROSZLÁN

Hirdetés

Az év egyik legjobb hétvégéje vár Rád több társas eseménnyel, amelyek között egy igen jól sikerült családi ünnepség is lesz majd! Nemcsak a hangulat lesz jó, de hab lesz a tortán, hogy úgy érzed, hogy kiemelt szerepet biztosítanak neked az esemény résztvevői, bár nem is te vagy az ünnepelt!

SZŰZ

A családi programok hétvégéje jött el: most még kiváló idő van akár egy kirándulásra, vagy bármilyen szabadidős tevékenységre! Lehet, hogy az utóbbi időben kevesebbet volt együtt a család, most azonban mindezt bepótolhatjátok: ne engedj a csábításnak, hogy a ház körüli munkákra, vagy bármilyen más házimunkára pazaroljátok el ezt a három napot! Dolgozni hét közben is tudtok, a hétvége most legyen a pihenésé!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget .Az előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű hosszú hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés