Halak-Skorpió-Vízöntő-Mérleg-Bak-Nyilas: a HOSSZÚ HÉTVÉGE hoz újdonságot bőven

MÉRLEG

A szokottnál jobban vártad ezt a hétvégét, amiben annak is észre lehet, hogy ez a hétvége most három napos! Így aztán bőségesen tervezhetsz mindent, ami jólesik, sőt még házimunka is belefér majd! Túlzásba azonban ne vidd, a pihenés domináljon! Kösd össze a kellemes dolgokat a hasznossal, és remek három napod lesz!

Hirdetés

SKORPIÓ

Igazán mozgalmas hétvégéd lesz, számos új ismeretséget kötsz, és ezek nem felszínes, inkább tartalmas emberi kapcsolatok lesznek majd! Jó pár régi ismerősöddel is találkozol, akiket már régen nem láttál, és feleleveníthetitek a régi szép időket! Egy dologra azért figyelj: aludd ki magad rendesen!

NYILAS

Nem kizárt, hogy ezen a hétvégén egy új hobbira találsz, mert több új dolgot is kipróbálsz, és köztük egészen biztosan lesz olyan, ami alaposan megragadja majd a figyelmedet! Az sem baj azonban, ha csak olyan dolgokkal töltöd az időt, amelyet a családdal közösen már régóta terveztetek, és eddig nem jutott rá idő!

Hirdetés

BAK

Az év talán legpihentetőbb hétvégéje áll előtted, élvezd ki minden percét! Azt, hogy aktív pihenéssel, vagy inkább valami lassabb, alacsonyabb energiaszintű programmal töltöd az időt, aszerint döntsd el, hogy az Intuíciód mit tanácsol neked!

VÍZÖNTŐ

Az utóbbi időben kissé energiahiányos voltál, de az Energiák megsokasodva tértek vissza hozzád, amint a hold belépett az újabb negyedbe. Ezen a hétvégén érdemes minél több családi programot tervezned és minél több időt töltened a hozzád közel állókkal. Ne hagyd ki a sorból a barátaidat sem, ez a hétvége az új élmények, és az emberi kapcsolatok igazi sokaságát hordozza magában!

Hirdetés

HALAK

Könnyen lehet, hogy olyasmiket terveztél a hétvégére, amelyek egy kicsit egyhangúak, és a nagy része kötelezettségszerű. Mégis ki fog világlani a sok, már előre eltervezett szürkeség közül az a néhány aranyrög, amelyek megédesítik a hétvégédet, és lehetővé teszik, hogy a következő hetednek szinte már megújulva vágj neki!

Ha csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzésünket:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, illetve az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű hosszú hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés