Oroszlán,Kos,Bika,Szűz,Ikrek,Rák: Így indul a júniusból júliusba átívelő hét

KOS

Ezen a héten a szokottnál is jobban figyelj oda a pénzügyeidre, olyan kihívások állhatnak elő ebben az időszakban, amelyekkel már régen nem kellett szembesülnöd. Azonban ne aggódj, ezeket is a javadra fordíthat! Ezen a héten hozott döntéseid következményei még sokáig jelen lesznek az életedben, ezért a heted feszült lehet: a hétvégét viszont nagyon kellemes és megérdemelt relaxálással töltheted együtt a pároddal.

Hirdetés

BIKA

A héten részt veszel egy új projektben, és komoly szerepet kapsz majd, miután rájönnek, mennyire rátermett vagy az adott kérdésben. Tanácsot kapsz a héten, amely megoldja egy nagy problémádat. Amennyiben megfelelően és diplomatikusan viselkedsz, komoly nézeteltérésektől kímélheted meg magad: vigyázz, hogy hogyan képviseled magad a külvilágban, a jó szándék nem mindig elég!

IKREK

Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mindig mérlegeld a helyzetet teljes egészében. A hét második felében komoly előrelépést érsz el életed egyik fontos területén. Mindig is kerested a jó lehetőségeket, és ezen a héten mindezt nem hiába fogod tenni. A hét második felében érdemes átnézned az irataidat, amitől enyhül benned a feszültség. Érdemes a terveidet elmondanod egy számodra fontos személynek, akinek az értékítéletében megbízol.

Hirdetés

RÁK

A hétvége felé egy olyan lehetőség kerül eléd, amelyre már régen vártál! Problémáid adódhatnak mások rejtett elvárásaival kapcsolatban, mert hajlamos vagy annyira törődni másokkal, hogy a szavakkal kifejezett igényeiket igyekezel teljesíteni. Azonban a mögött valami teljesen más áll ebben az esetben. Remek lehetőséget kapsz a hét közepén, amilyen csak sok év alatt egyszer adódik!

OROSZLÁN

Egyik ismerősödnek egy számára nehezen megoldható kérdésben segítesz, amiért hosszú ideig hálás lesz, és rengeteg szívességet ajánl majd fel cserébe. A hétvégére hosszú idő után egy igazi közös programot tervezel a szeretteiddel: remekül töltitek együtt az időt. Feszültség szinted csökkentésére nagyon jó módszer a társas programokon való részvétel. Érzelmi hangulatod hullámzó lehet a hét második felében, arra kell figyelned, hogy ne hagyd, hogy mások feleslegesen kiborítsanak. Nem szeretsz kompromisszumot kötni, a hétvégén azonban mégis erre kell sor kerüljön, amivel sok kellemetlenségtől kis kíméled majd meg magadat.

Hirdetés

SZŰZ

Lényeg az, hogy folyamatosan meg tudd őrizni a koncentrálóképességedet a nyári meleg és a fejedben kavargó gondolatok ellenére is: ez a hét nagyon fontos lesz a karriered szempontjából. Az előmeneteled biztosított, amennyiben most leteszed az asztalra, amit kell! A csillagok állása kedvez a kommunikációs készségednek és a személyközi kapcsolataidnak: élj a lehetőséggel, és tölts minél több időt mások társaságában! Felkészültséged kifizetődik, és elnyered a főnököd elismerését!

Ha a csillagjegyed nem szerepel ebben a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikk csupán asztrológiai előrejelzést tartalmaz, az abban leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Te mit szólsz ehhez?

Hirdetés