Oroszlán,Kos,Ikrek,Szűz,Rák,Bika: ezt tartogatja szeptember harmadik hete!

KOS

Ez a hét kiváló lehetőséget tartogat arra, hogy egy kicsit mélyebb megértésre tegyél szert, és tőled nem megszokott módon befelé fordulhass. Ez segít abban, hogy ne csak önmagadat ismerd meg jobban, de a jövőbeli hatékonyságod is javuljon! Minderre az teremt lehetőséget, hogy az energiaszinted most egy kicsit csökken, a szokottnál fáradtabbnak és a lassabbnak érzed majd magadat! A hét második felében lehetőséged nyílik újraértelmezni egy régen elrontott kapcsolatodat.

Hirdetés

BIKA

Ezen a héten olyan területen kell kipróbálnod magad, amelyhez nem értesz túlzottan sokat, így a legbiztosabb megoldás az, hogy a hozzáértők segítségére támaszkodsz, akik örömmel támogatnak majd! Ez emberileg is közelebb hoz benneteket, és akár új barátokra is szert tehetsz! Igen magasra teszed a mércét a héten, amellyel olyan sokat fejlődhetsz, amekkora előrelépést egyébként akár hónapok alatt érnél el!

IKREK

Szabadnak és könnyednek érzed magad, ezen a héten olyasmit is megengedsz magadnak, amit a hétköznapokban egyébként nem szoktál! Rengeteg időt töltesz más emberek társaságában, akár a szabadban, akár baráti összejöveteleken! Ennek köszönhetően a stílusod is könnyed és sármos lesz, az emberek nem tudnak neked ellenállni!

Hirdetés

RÁK

Sok dolog történik az életedben párhuzamosan, és elég nehéz összeegyeztetned őket egymással! Vigyáznod kell arra, hogy a magánéleted és a karriered ne menjenek egymás rovására. Ezen a héten kreatív leszel, ami a művészetek, vagy az önkifejezés más területein is remek lehetőségeket kínál! Továbbá remek energiák jelentkeznek, különösen a hét második felében, így a régi nézeteltéréseket könnyedén simíthatod el.

OROSZLÁN

Nosztalgikus és múltba néző lelkiállapotba kerülhetsz ezen a héten, ami segít abban, hogy jobban megértsd a jelenedet, és a jövőre vonatkozó céljaid, motivációid. A problémamegoldás ezen a héten a szokottnál is inkább az erősséged lesz, szinte játszik könnyedséggel söpröd félre az utadból a kihívásokat. Ez pedig segít Téged abban, hogy nagyon hatékonynak, és erősnek érezd magad! A hét közepén alkalmad nyílik belépni egy új közösségbe, ahol igen jól érzed magad!

Hirdetés

SZŰZ

Sokat koncentrálsz az anyagiakra ezen a héten: elsősorban a bevételeid növelése, kiadásaid csökkentése, továbbá a tulajdonaid áttekintése kerülhet előtérbe. Olyan új ötleteid támadnak, amelyek segítségével növelheted majd a bevételeidet, továbbá energia szinted is nő a sikereken keresztül! Tudatod családtagjaiddal, hogy mennyire fontosak a számodra, és milyen nagyra értékeled őket: ennek köszönhetően a hét második felében még a szokottnál is szeretetteljesebb és meghittebb hangulat uralkodik majd otthonotokban!

Ha csillagjegyed nem szerepel a cikkben, úgy lentebb, saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, továbbá az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

További kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés