Őrületes elvárásai vannak Károly királynak, még a cipőfűzőjét is ki kell vasalni, de van ennél durvább is:

Károly királynak bizony már trónörökösként is jelentős elvárásai voltak, nyilván királyként sem fog ezekből már lejjebb adni, sőt…

Korábbi rezidenciáján, az Clarence Houseban elkényeztetett herceg gúnynéven emlegették, amelynek köze lehet ahhoz, hogy olyan feltételeket támasztott a személyzet felé, amelyek akár Spártában is megállták volna a helyüket.

Egy hét évvel ezelőtt készült Amazon Prime dokumentumfilmben Paul Burrell, a királyi család egykori komornyikja elmondta, hogy Károly pizsamáját minden reggel ki kellett vasalni, de még a cipőfűzőjét is.

Hirdetés!

Mind a reggeli, mint pedig az esti órákban szigorú szabályok kötötték a napirendet, és minden részlet pontosan megvolt tervezve.

Hirdetés!

Hirdetés!

Károlynak félig tele kellett előkészíteni a kádat, langyos vízzel, de az is meg volt határozva, hogy a lefolyót milyen módon kellett bedugni.

A személyzetnek Károly fogkeféjére pontosan egy hüvelyknyi fogkrémet kellett nyomnia reggelente.

Reggelire ugyanazt fogyasztotta minden egyes reggel. Házilag sütött kenyér, friss gyümölcs, és friss gyümölcsökből készült juice tartozott hozzá.

Ha utazik, a reggeliző dobozát mindig magával viszi, amelyben hat féle méz, aszalt gyümölcsök, és pár különleges müzli is helyet kapnak.

A felszolgált fogások hőmérsékletére a király mindig is rendkívül kényes volt, így mindig kell legyen a közelben egy melegítő tálca.

Károly király ráadásul a pletykák szerint utazásaira mindig magával viteti saját vécéülőkéjét, továbbá Kleenex márkájú vécépapírját is.

Szigorú szokások! Neked mi a véleményed?

Hirdetés!