Oroszlán,Ikrek,Bika,Rák,Kos, Szűz: Ezt tartogatja 2020 őszének első hétvégéje

KOS

Ezen a hétvégén elsősorban magaddal érdemes foglalkoznod, hogy mind testben, mint pedig lélekben felfrissülj, és újratöltsd az energiáidat! Fáradhatatlan energiával dolgoztad végig a hetet, és valószínűleg a következő hetekben sem lesz ez másképp, igazán megérdemled a személyre szabott pihenést!

Hirdetés

BIKA

Fantasztikus hétvégének néztek elébe, mely harmóniában és nyugalomban telik, a terveid mind teljesülnek, és ebben a körülötted élők mind együttműködnek majd veled! Érdemes valami aktív programot választanod, most még igen jó az idő, és jót tesz majd a friss levegő is!

IKREK

Ezen a hétvégén számos újdonság vár rád, nemcsak új embereket, de új helyeket, és esetleg új tevékenységeket is megismerhetsz! Ez egyfajta aktív kikapcsolódás lesz, és művészi hajlamaidat is megfelelően táplálhatod ezen a hétvégén!

Hirdetés

RÁK

Viszonylag nehezebben indul be ez a hétvége, mivel a szombat kevésbé lesz kellemes, viszonylag rossz hangulatban fog kezdődni, azonban a délután első felében történik egy olyan esemény, amely felvidít és felvillanyoz, és a hétvégéd további része egy örömittas szárnyalásban telik majd! Enyhül a stressz, amelyet már napok óta érzel, és teljesen szabadnak és könnyűnek érzed majd magad!

OROSZLÁN

Érdemes egy kicsit óvatosnak lenned, mert könnyen lehet, hogy körülötted egyesek a titkaid után szimatolnak, meg akarnak róla tudni olyan dolgokat, amelyeket később akár akár kíváncsiságból továbbpletykálhatnak, vagy akár ellened használhatnak fel! A vasárnapi napon fény derül egy ilyen problémára, amelyet azonban tőled megszokott módon nyugalommal, és kellő hidegvérrel kezelsz majd!

Hirdetés

SZŰZ

Nem könnyű héten vagy túl, és mivel változások is munkálkodnak az életedben, az őszi Energiák érkeztével úgy érzed, egy kicsit most elfáradtál, ennek ellenére pozitívan és vidáman állsz ezekhez az új dolgokhoz, márpedig ez határozza majd meg a hétvégéd hangulatát is! Ez a hétvége ne a kötelező programokról szóljon, csak olyan dolgokat csinálj, amelyeket te magad is személy szerint szükségesnek tartasz!

Ha a Te jegyed nem szerepel a cikkben, akkor lentebb, saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, továbbá az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Kellemes HÉTVÉGÉT kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés